SBT Tornio 9798:sien turnausraportti 8.2.2015 Rovaniemeltä

09.02.2015

Ennakko:

Kauden viimeinen turnaus.  Kausi loppui tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin. Tautiaalto ja muut poissaolot iski nyt pahasti joukkueeseen.  Poissa ovat Janne, Tero, Aksu, Teemu, Santeri, Kalle, Ville, Samuel ja Jeppe eli mukana vain kaksi varsinaista pakkia, jonka vuoksi hyökkääjiä joutuu pakiksi. Lisäksi Juho ja Juuso joutuu vuorottelemaan peleissä yli-ikäissäännön vuoksi Joppelin ollessa maalilla. Vastassa sarjakakkonen, kotijoukkue RSB ja vauhtikone OFBC, molemmilta on jo otettu pisteitä aiemmissa peleissä. Meillä tältä viikolta harkkapelivoitot säihkysääristä ja sastiksen B-junnuista.

Eka peli kello 10.00

kokoonpanot:

1. Olli-Tuomas-Arttu, Toni-Matias

2. Iikka-Topi-Joonas/Samuli, Juuso/Juho-Sami

mv Joakim

SBT-RSB  2-9 (1-2)(1-6)(0-1)

Peli alkoi meiltä hyvin ja siirryimme heti 1-0 johtoon Ollin maalilla, koko eka erä oli tasaista vääntöä, mutta jäähyt taas sotkivat peliä ja rsb pääsi erän loppuun 2-1 johtoon av maalilla. Toinen erä oli meiltä katastrofi ja otimme siinä kunnon selkäsaunan 6-1, mikään ei vaan onnistunut. Onneksi pääsimme kolmannessa erässä taas peliin kiinni ja se päättyi vain 1-0 tappioon.  RSB:llä oli yli kolme kentällistä porukkaa ja parhaat paikalla, joten pelinopeus oli kovalla tasolla. Joppeli oli maalilla hyvä ja torjui yhden rankkarinkin. Parkettikin selkeästi häiritsi meitä tässä kotijoukkuetta vastaan käydyssä pelissä.

Tilastoja:  Iikka 1+0, Olli 1+0 ja Arttu 0+1 .  +/- tilaston kärki:  Arttu, Olli, Sami ja Tuomas -1. Kolme jäähyä, yksi päästetty.  Jäähyllä Toni, Samuli ja Iikka.  Kaksi ylivoimaa, yksi päästetty. Mv:llä vetoja maalia kohti 33, torjuntaprosentti 78,6 %.

Toinen peli klo 13.00

OFBC - SBT       3-5 (1-0)(1-2)(1-3)

Eka erä oli meiltä hyvää peliä vaikka OFBC sai tehtyä yhden vapari maalin, muuten meidän puolustus toimi tosi hyvin. Pääsimme toisessa erässä jo tasoihin ja kolmannessa erässä menimme jo johtoon 3 maalilla, mutta OFBC kavensi vielä lopussa. Pojilta aivan loistavaa taistelua ja  puolustuspelaamista, varsinkin Juuso oli aivan liekeissä. Hyökkäyspelikin sujui pääosin mallikkaasti ja teimme useita pitkiä hyökkäyksiä.  Joppeli torjui maalilla hyvin ne mitä vastustaja pääsi vetämään.

Tilastoja:

Toni 1+1, Tuomas 1+1, Arttu 1+0, Juuso 1+0, Topi 1+0 ja Matias 0+1. +/- tilaston kärki +1:  Olli, Matias, Joonas, Sami,Tuomas ja Arttu. Jäähyllä Juuso kerran. Yksi Av ei päästettyä.  Yksi yv yksi tehty.  Mv:llä vetoja maalia kohti 12, torjuntaprosentti 80 %. Voittomaali Juusolle.

Yhteenveto:

Näin on sarjakausi paketissa. Tänään tärkeä voitto OFBC:stä saattoi nostaa meidän sarja neloseksi, riippuen maalierosta OFBC ja Olsin välisessä ottelussa. Tänään oli aluksi selkeästi pelissä pientä epävarmuutta, kun paikalla ei ollut kuin kaksi peruspakkia. Toisessa pelissä Juuso pelasi huikean pelin pakkina, vinkkiä edustukseen.

Odotin tältä kaudelta kokonaisuudessaan enemmän, mutta varsinkin Santerin, Kallen, Aksun ja Eeliksen puuttuminen kokonaan tai useasti puolustuksesta sarjapeleissä vaikutti paljon ja etenkin pallolliseen pelaamiseen.  Saimme sarjapeleissä kuitenkin hienosti pisteitä kaikilta paitsi Olsilta.

Katse alkaa kääntymään pikkuhiljaa kevään mahdollisiin turnauksiin ja ensi kauteen.