Share |

SBT Tornio C-Tytöt

kultakuva.jpg

Kausi 2017-2018, Aluesarjan voitto.Ylärivi: Piritta ”Pirre” Hiukka (valmentaja), Petri Huhta (joukkueenjohtaja) Salla Kvist, Emmaliina Pakola, Tuuli Petäjämaa, Nelli Karhukorpi, Toni Karhukorpi (apuvalmentaja), Fanny Bergman, Wilma Pihlajamaa, Paula Heikka, Jarkko Kähkölä (valmentaja). Keskirivi: Nelli Korpi, Aada Kähkölä, Pinja hiukka, Viivi Juntti, Wilma Huhta, Sirkku Kannala, Emma Näätsaari. Eturivi: Saana Smeds ja Vera Lamsijärvi. Kuvasta puuttuvat: Alisa Bajrami. Aada Halonen, Fiia Halonen ja Jemina Tulkki.

 

Joukkue (T05/06) on perustettu vuonna 2012. Toiminta oli alussa pienimuotoista kerho­toimintaa ja pikkuhiljaa toiminta alkoi muuttumaan kilpailuhenkisemmäksi. Leijonaliigaa tytöt pelasivat ensimmäistä kertaa kaudella 2014/2015. Pelaaminen ja kilpaileminen tuntui mukavalta ja pelaajilla heräsi kiinnostus kuinka kovia he olisivat muihin samanikäisiin kilpakumppaneihin näh­den.

Aluesarjaan tytöt osallistuivat kuluneella kaudella toista kertaa. Ensimmäisellä sarjakaudella tytöt kärsivät tiukan tappion pronssipelissä ja jäivät neljänsiksi. Kulunut kausi toi motivoituneet ja ken­ties tappiosta sisuuntuneet pelaajat entistä keskittyneempänä ja päättäväisempänä kauden ensimmäi­siin harjoituksiin. Valmennuksen tiukat ja määrätietoiset harjoitukset toivat kauden aikana ylivoi­maisen runkosarjan voiton (20 peliä, 17 voittoa, 1 tappio ja kaksi tasapeliä). Sarjakauden huipentu­man, joka pelattiin kotikentällä, tytöt hoitivat näytöstyyliin eli voittivat kultaa.

Kausi 17/18, pelattiin lopullisesti päätökseen Vierumäellä järjestetyssä Vierumäki Floorball Cup tapahtumassa 11.-13.5.2018. Kotiintuomisina oli yksi tasapeli ja loput ylivoimaisia voittoja. Varmoilla otteilla lopputuloksena oli joukkueelle kultamitallit ja komea pokaali.

Kauden tapahtumat koostuvat aluesarjan peleistä, yksittäisistä turnauksista, harjoitusotteluista sekä harjoituksista. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa.

Joukkueen taustaryhmä koostuu: valmentajista, joukkueenjohtajasta, rahastonhoitajasta ja vanhemmista. Meidän tehtävänä on kerätä kauden pääoma talkoilla ja sponsorointiavustuksilla mm. kausimaksujen, turnausmaksu­jen, peliasusteiden, varusteiden, tuomarimaksujen, pitkien pelimatkojen ja hallimaksujen osalta.

Maanlaajuista tunnustusta ovat saaneet niin pelaajat kuin valmennuskin. Tytöt ovat saaneet kutsuja Salibandyliiton Maajoukkuetie FBA-toimintaan. Myös valmennus on noteerattu liiton toimesta, Piritta Hiukka on valittu yhdeksi Maajoukkuetie - FBA:n valmentajaksi.