D-tyttöjen aluesarjan otteluraportti 18.1.2020

19.01.2020

SBT Tornio tytöt 07-08 turnausraportti D-tytöt aluesarjan Kempeleen turnauksesta 18.1.2020

Ennakko:

Zemppi areenan iltaturnaus ja meiltä pois Nellie ja meille tuli vuodenvaihteessa muutamia lopettamisia, joten jouduimme pelaamaan kahdella kentällisellä. Vastassa kova tsemppijoukkue SRRA/E ja Hahen heikompi joukkue. Pelit totuttua myöhemmin

Eka peli klo 16.00               SBT – SSRA/E                   2-5 (0-2)(2-1)(0-2)

Hyökkäysketjut:                 Pakit vas / pakit oikealla:

1. Alma-Jensku-Ella                                 Emmi-Minea

2. Nenni/Tinka-Moona-Sinna                   Martta           Neea/Iida

MV Wilma

Rankat ankat aloitti odotetun taas kovalla asenteella ja laittoivat puolessa kentässä vähintään kahden pelaajan prässin meidän pallolliselle. Me ei oltu taaskaan alussa aivan hereillä, ehkä uusien ketjujen ja pelipaikkojenkin vuoksi ja vastustaja sai tehtyä jälleen kerran ekaan erään kaksi maalia, ennen kuin heräsimme pelaamaan toisessa erässä. Meillä tulee selkeästi ongelmaksi harjoitusvastuksien puute ja se näkyy varsinkin eka pelin eka erässä. Eka erässä meidän syötöt oli korkeita ja pallon haltuunotot tuostakin johtuen huonoja. Onneksi kauden parhaan pelinsä pelannut Minea sytytti toiseen erään joukkueemme pysäyttämällä melkein kaikki hyökkäykset menemällä pelaajan reippaasti eteen ja vääntämällä kulmissa voimalla. Otimme toisesta erästä 2-1 voiton ja olimme hyvin pelissä mukana. Kova yritys tasoitukseen kostautui kolmannessa erässä ja vastustaja sai tehtyä vielä kaksi maalia lisää. Tänään Rankat ankat oli kuitenkin selkeästi meitä parempi. Moona palkittiin meidän parhaana pelaajana.

Tilastoja: Jensku 1+1, Ella 1+0 ja Alma 0+1. +/- tilaston kärki: Alma +1.

Toinen peli klo 19.00          HAHE/D1 - SBT               1-6 (0-1)(0-3)(1-2)

Kentät:

2. Nenni-Moona-Sinna                             Neea/Iida

3. Martta – Moona/Jensku - Tinka

MV Wilma

Vastassa Hahen kakkosjoukkue. Lähdimme sisuuntuneen edellisestä pelistä näyttämään mihin pystymme ja rukkasimme pelaajista 3 hyökkäys ketjua ja laitoimme kaksi pakkiparia, ettei pakkien paikat vaihdu kokoajan. Peli oli meidän hallussa kokoajan ja varsinkin Sinna intoutui aivan huippuvireeseen, taistellen tosi hyvin palloja itselleen ja siitä tuli lopulta tulokseksi hattutemppu ja pelin meidän parhaan pelaajan palkinto. Tämä oli meiltä perushyvää pelaamista, mutta kyllä pallon kanssa oli reilusti enemmän aikaa kuin eka pelissä. Wilma oli maalilla itse varmuus.

Tilastoja: Sinna 3+0, Jensku 2+1 ja Tinka 0+2. +/- tilaston kärki: Nenni, Sinna ja Iida  +4.