E-tyttöjen aluesarjan otteluraportti 20.1.2019

20.01.2019

SBT Tornio tytöt 08 turnausraportti E-tytöt aluesarjan Tornion turnauksesta 20.1.2019

Ennakko:

Muutamia poissaoloja flunssan ja vammojen vuoksi, mutta 11 pelaajaa ja maalivahti oli molemmissa peleissä. Hallilla kova säpinä, kun kahden limittäin pelattavan säbäsarjan lisäksi V-hallissa oli lasten puuhatapahtuma ja tatamillakin oli joku kilpailu. Monella pelaajalla erinäisistä syistä aika vähän treenejä viimeisten kuukausien aikana, joten joukkuetaktiikan kanssa oli tekemistä.

Eka peli klo 11.00               SBT – OFBC  2-6 (1-0)(0-3)(1-3)

Hyökkäysketjut:                 Pakit:

1. Siiri-Moona-Sinna          Wilma-Neea

2. Elsa-Jensku-Milja           Emmalotta-Stella

3. Nenni-

MV Saaga

Tiedossa oli etukäteen, että OFBC tulee sisuuntuneena useista aiemmista tappioista ja niin juuri kävi. Eka erä oli meiltä hyvää tekemistä ja pääsimme nopeasti 1-0 johtoon, peli oli tasaista ja kohtuu hyvää. Toisessa erässä OFBC sai peliin hirmu vireen ja tasoitti peli, jonka jälkeen Moona loukkaantui ja joutui loppu pelin sivuun, tämä sekoitti osin meidän peliä ja OFBC meni menojaa. Pääsimme peliin hieman mukaan kolmannen erän loppupuolella, mutta kyllä OFBC oli tänään selkeästi meitä parempi. Meillä näkyi, että moni ei ollut päässyt viime kuukausina kovin monesti treeneihin ja paikat sekä kuviot oli vähän hukassa. Saaga teki maalilla minkä pystyi. Tilastoja: Jensku 2+0 ja Elsa 0+1 +/- tilaston kärki: +/- 0 Jensku ja Milja. Meillä ei jäähyjä eikä ylivoimaa

Toinen peli klo 15.00          Hahe - SBT  3-3 (0-1)(1-1)(2-1)

Hyökkäysketjut:                 Pakit

1. Elsa-Moona-Sinna          Wilma-Neea

2. Nenni/Siiri-Jensku-Ella   Stella – Emma-Lotta

MV Saaga

Hahe oli voittanut edellisessä pelissä OFBC:n 7-1, joten kova peli edessä. Kävimme pakkien kanssa vielä erikseen puolustuskuviot läpi ja päätimme porukalla, että otetaampa voitto tästä pelistä. Kaikki sujuikin aivan eri tahtiin kuin ekassa pelissä ja mielestäni hallitsimme hionokseltaan peliä kokoajan. Menimme eka erässä 1-0 johtoon ja paikkoja oli useampiin. Toinen erä oli tasaista vääntämistä ja paikkoja useampiin maaliin oli molemmilla, mutta erä meni 1-1, Moona veti yhden tolppavedonkin. Viimeisessä erässä Hahe pääsi tasoihin, mutta Elsan hienolla maalilla menimme vielä johtoon, kunnes Hahe sai lopussa vastahyökkäyksestä meidän kolmen perättäisen loistavan maalintekopaikan jälkeen tehtyä tasoituksen ja siihen peli kohta päättyi. Tämä oli meiltä aivan eri peli kuin päivän eka, kaikki voi olla omaan tekemiseen tosi tyytyväisiä. Moni tyttö antoi kyllä kentällä kaikkensa, aivan mahtavaa. Saaga pelasi jälleen hyvin maalilla ja otti hienoja torjuntoja. Tilastoja: Ella 1+1, Elsa 1+1, Jensku 1+0 ja Neea 0+1. +/- tilaston kärki: +2 Elsa, Neea ja Wilma. Meillä ei jäähyjä.

Yhteenveto:

Eka peli oli meiltä eka erän jälkeen sekavaa, mutta nostimme tasoa tosi paljon toiseen peliin, joka oli täysin voitettavissa, mutta hahe sai tasoitettua aivan lopussa, meidän kovan painostuksen jälkeen vastahyökkäyksestä. Päivästä jäi kuitenkin toisen pelin jälkeen hyvä fiilis. Huomasimme, että meillä oli jäänyt maskotti eka pelissä pukukoppiin, oliko se syynä tappioon ?.