Share |

Tytöt 07-08

Joukkueemme aloitti salibandyn keväällä 2016. Joukkueessamme on nyt 22 pelaajaa ja 2 valmentajaa. 

Harjoittelemme kaudella 2018-2019 kaksi kertaa viikossa, kesällä harjoittelimme kerran viikossa katusählyä. Harjoitukset sisältävät paljon pallonhallintaa, syöttelemistä ja vetoja sekä tietenkin joukkueena olemista. 

Pelasimme viime kaudella Pohjois-Suomen mestaruussarjaa menestyksekkäästi ja kävimme pelaamassa Oulussa ZäBä-turnauksen, jossa sijoituimme kolmanneksi, kuten myös huhtikuussa järjestämässämme Tornio Cup -kotiturnauksessa. Viime kauden päätöstapahtumassa pelasimme perinteisesti pelin äitejä vastaan, jossa äidit nousivat lopussa voittoon tyttöjen alun isosta johtoasemasta huolimatta. Nyt äidit suunnittelevat myös omaa sählyvuoroa, jotta pysyisivät voittokannassa.

Tällä kaudella pelaamme Salibandyliiton E-tyttöjen (08-09 tytöt) aluesarjaa ja Lapin mestaruussarjaa, jossa pelaamme jälleen -08 poikien sarjaa.

Hankimme tälle kaudelle toisen pelipaidan ja verkkaritakin, joihin saimme hyvin mainoksia. Lisäksi hankimme uusia maalivahdin varusteita.

Valmentajina toimivat Vesa Keinänen ja Roope Niskanen

Kiitämme tukijoitamme:

JS-sähköpalvelu Oy ELFIN
Rakennus & saneeraus Jari Svenn Tmi
Tornion Harjateräs Oy
Pro-hydro Oy
SMA Mineral Oy