Aika: 18.1.2014
Paikka: Haukipudas, Jatuli
Sarja: Fat-Pipe liiga 2013-2014 ylempi jatkosarja

HaHe  – SBT Tornio           3 - 6 ( 3 - 2 )

Päivän viimeisessä ottelussa oli vastassa HaHe. Etukäteen ehkä hankalin ottelu, koska alla oli jo kaksi kovaa peliä..

Ottelu lähti varsin mallikkaasti käyntiin, eikä aikaisempien otteluiden rasituksia näkynyt jäsenissä.. Erän alkuun saatiin luotua muutamia maukkaita paikkoja, mutta viimeistelystä puuttui viimeinen silaus ja hieman huonoa ”munkkiakin” oli mukana.. Ottelun avausmaali nähtiin ajassa 6:34, Niklas Ajangin viimeistellessä 0-1 johto-osuman Tuukka Könkään tarjoilusta. Johtoa kesti vajaan minuutin, kun HaHe iski taululle 1-1 lukemat. Tasoitusmaalin jälkeen jatkettiin samoissa merkeissä; ottelun hallinta oli meillä, mutta maalipakoista ei saatu maalia.. Ja kun itse ei tee, niin kaveri tekee.. Ajassa 11:55 HaHe siirtyi ottelussa 2-1 johtoon. HaHen johto saatiin nopeasti kuitattua Oskari Mattisen tarkalla kaukolaukauksella, pelikellon näyttäessä 13:40. Loppuerä tahkottiin ilman maaleja aina erän viimeisille sekunneille, kunnes Hahe pääsi iskemään erän päätöslukemat 3-2 ajassa 19:45.

Ottelun toista erää ehdittiin pelata 5:40 kun erän ensimmäinen maali näki päivän valon. Päivän aikana lukuisia kertoja tolppia kilistellyt Juho Pihlajamaa Pääsi yllättämään HaHen maalivahdin puolesta kentästä lähetetyllä ”roikulla”, ”vapauttavan” passin tarjoili Jesse Kähkölä. Tasoitus osuma aukaisi viimein maalihanat ja heti perään iskettiin kaksi nopeaa maalia. Ensin Niilo Partanen siirsi lukemiksi 5-6 ja heti perään Niklas Ajanki 3-5. Ottelun Loppulukemat 3-6 viimeistelin päivän tehomies Veikko Vaarala.

Loistava esitys koko joukkueelta!

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Niilo Partanen (1+2), Niklas Ajanki (2+0), Oskari Mattinen (1+0), Juho Pihlajamaa (1+0), Veikko Vaarala (1+0), Tuukka Köngäs (0+1), Jesse Kähkölä (0+1), Rasmus Pokka (0+1), Lauri Pulkkinen (0+1).

Loistava turnaus; tasaisia ja reiluja otteluita, hyvät tuomarit ja olosuhteetkin Jatulin parketti alustaa lukuun ottamatta hyvät!

Kokoonpano turnauksessa: Jonne Isokangas, Niilo Partanen, Juho Pihlajamaa, Juho Sihvonen, Tuukka Köngäs, Elias Tolppi, Oskari Mattinen, Markus Siikavirta, Lauri Pulkkinen,  Jesse Kähkölä, Aaro Hirsikangas, Niklas Ajanki ”C”, Tatu Kari, Veikko Vaarala, Rasmus Pokka, Eemeli Jokinen (mv)