Aika: 18.1.2014
Paikka: Haukipudas, Jatuli
Sarja: Fat-Pipe liiga 2013-2014 ylempi jatkosarja

SBT Tornio –  KeLy            8 – 2 ( 3 – 1 )

Päivän ensimmäisessä ottelussa oli vastassa KeLy. Avaus ottelun haasteena oli saada kentälle ”hereillä” oleva joukkue, sillä ottelu alkoi klo 10:15 ja liikenteeseen oli lähdetty Torniosta jo seitsemän jälkeen..

Ensimmäiseen erään asteli hyvin valmistautunut joukkue, eikä väsymyksestä ollut tietoakaan..

Tasaista erää hallittiin hienokseltaan ja erätauolle siirryttiin 3-1 johtolukemista. Maaliverkkoja erässä pääsi heiluttamaan Veikko Vaarala kahdesti sekä Juho Sihvonen kertaalleen.

Toisessa erässä sama tahti jatkui; suhteellisen tasaista ”vääntämistä”, mutta pelin hallinta meillä.. Maalihanat saatiin myös avauserää paremmin auki ja erässä päästiin iskemään viisi ”nuottaa”, kun taas vastustaja onnistui vain kerran , niin erälukemat selkeät 5-1. Maaleista toisessa erässä vastasivat Veikko Vaarala, Niklas Ajanki, Tuukka Köngäs, Rasmus Pokka ja Juho Pihlajamaa.

Loppulukemat 8-2 ja ansaittu voitto! Jämäkkä esitys koko joukkueelta.

Ottelun tehomiehenä hääri tehot 3+2 kerännyt Veikko Vaarala.

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät myös: Juho Pihlajamaa (1+1), Niklas Ajanki (1+1), Lauri Pulkkinen (0+2), Juho Sihvonen (1+0), Tuukka Köngäs (1+0), Rasmus Pokka (1+0), Jonne Isokangas (0+1), Niilo Partanen (0+1), Jesse Kähkölä (0+1).