SBT Tornio E-pojat - OLS E-Ketut Keltainen (4 - 7)

Aika: 7.12.2013 19.15
Paikka: Linnanmaan Liikuntahalli
Sarja: Fat-Pipe liiga 2013-2014

Toisessa ottelussa vastassa oli aina vaarallinen OLS E-Ketut. Vastustaja tuli otteluun väkevästi ja pääsi tuikkaamaan johto-osuman jo ajassa 0:54! Tästä kuitenkin toivuttiin nopeasti ja päivän ”maaliseppo” Niilo Partanen kuittasi 1–1 tasoituksen ajassa 3:58. Erän loppu painittiin tasaisissa merkeissä, mutta maalinteossa onnistui vain OLS. Erätauolle siirryttiin 1–2 tappioasemissa.

Toisen erän alku oli karmea! OLS tuli tauolta terävällä liikkeellä, latoen erän alkuun kolme nopeaa maalia, pelikellon näyttäessä 22:53 taululla lukemat 1-5. Nopeiden takaiskumaalien jälkeen ottelu saatiin taas raiteilleen, mutta maalinteko tuotti tuskia.. Ajassa 28:57 saatiin viimein kavennus, Jonne Isokankaan niitatessa ylivoimalla 5–2 kavennuksen. Kavennusosuman jälkeen tahkottiin tasaisissa merkeissä aikaan 31.54, kun OLS pääsi jälleen iskemään ja taululla lukemat 2-6!

Tässä kohtaa tiivistettiin kokoonpanoa ja siirryttiin pelaamaan kahdella kentällisellä. Peli saatiinkin painettua OLS:n päätyyn ja ottelun hallinta siirtyi täysin meille. Erän lopun lukuisista maalipaikoista onnistui vain Niilo Partanen ja väkevästi taistellut Tuukka Köngäs iskemään pallon vastustajan rysään. Ottelun viimeisellä minuutilla OLS kaunisteli vielä 7-4 voittolukemat tyhjään maaliin.

Hieman nihkeä esitys! Viimeistelystä puuttui viimeinen terä, sekä puolustuspäässä tuli merkkausvirheitä! Otteluun valmistautuminen ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla ja tähän tullaankin panostamaan tulevissa turnauksissa.

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Niilo Partanen (2+0), Jonne Isokangas (1+0), Tuukka Köngäs (1+0), Juho Pihlajamaa (0+1).

Kokoonpano turnauksessa: Jonne Isokangas, Niilo Partanen, Juho Pihlajamaa, Juho Sihvonen, Samuel Öfverberg, Tuukka Köngäs ”C”, Oskari Mattinen, Markus Siikavirta, Lauri Pulkkinen, Jesse Kähkölä, Aaro Hirsikangas, Valtteri Juusola, Tatu Kari, Veikko Vaarala, Eemeli Jokinen (mv)