Aika: 23.3.2014 18.00
Paikka: Haukipudas, Jatuli
Sarja: E-Pojat Aluesarja Pohjois-Suomi

SBT Tornio – KeLy  5-6 (2-2, 2-2,1-2)

Päivän ja samalla sarjan viimeisessä ottelussa vastassa oli KeLy. Aiemmista peleistä oli alla voitto ja tappio, joten tasainen vääntö oli luvassa..

Ottelu lähti käyntiin varsin tasaisissa merkeissä, maalipaikkoja nähtiin molemmissa päissä. Avaus maali nähtiin ajassa 2:43, kun KeLy yllättämään Eemeli Jokisen. Avausmaalin jälkeen nähtiin kaksi nopeaa maalia, ensin Lauri Pulkkinen tasoitti ottelun ja heti perään Kely siirtyi 2-1 jotoon. Nopeiden maalien jälkeen seuraavaa maalia saatin odotella aikaan 12:42, kun Rasmus ”Raipe” Pokka iski erän viimeisen osuman. Erätauolle 2-2 lukemissa!

Toinen erä mentiin pitkälti samoissa merkeissä, tasaista vääntöä ja maalit tasan! Erässä iskettiin kaksi maalia molempiin päihin. Sbt:n rysistä vastasivat Valtteri juusola ja Niklas Ajanki. Kolmanteen erään kutkuttavista 4-4 lukemista!

Kolmas erä lähti käyntiin kuten kaksi ensimmäistäkin, tasaista vääntöä ja kaksi nopeaa maalia molempiin päihin. Erän avausosuman iski KeLy ajassa 30:58 ja heti perään Jonne Isokangas kuittasi ottelun tasoihin. Tasalukemissa mentiin aina aikaan 42:37, kun Kely pääsi iskemään johto-osuman. Osuma jäi ottelun viimeiseksi, joten KeLy:lle voitto lukemat tiukan ottelun jälkeen 6-5!

Loistava taistelu! Ottelu olisi voinut kääntyä toiseenkin suuntaan, mutta..

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Jonne Isokangas (1+1), Rasmus Pokka (1+1), Lauri Pulkkinen (1+1), Valtteri Juusola (1+0), Niklas Ajanki (1+0)

Pitkästä päivästä selvittiin kunnialla ja jaksettiin taistella loppuun asti! Ensimmäistä peliä lukuun ottamatta, hieno asenne koko joukkueella! Turnauksessa oli paljon poissa oloja, jotka osaltaan vaikuttivat esityksiin..

SBT Tornio turnauksessa: Jonne Isokangas, Juho Sihvonen, Oskari Mattinen, Markus Siikavirta, Lauri Pulkkinen, Jesse Kähkölä, Aaro Hirsikangas, Valtteri Juusola, Niklas Ajanki, Veikko Vaarala, Rasmus Pokka, Eemeli Jokinen "C" (mv)