Paikka: Haukipudas, Jatuli
Sarja: E-Pojat Aluesarja Pohjois-Suomi

SBT Tornio – LNM  11-2 (2-0, 2-1,7-1)

Toisessa ottelussa oli vastassa sarjassa voitoitta pelannut LNM.

Ottelu lähti mukavasti käyntiin ja ottelun hallinta otettiin heti itselle. Ensimmäinen maali näki päivän valon ajassa 2:58 Veikko Vaaralan iskiessä ottelun avaus osuman, syöttäjänä Niklas Ajanki. 2-0 osuma nähtiin jo seuraavassa vaihdossa, kun sentterin paikalla huippu ottelun pelannut Jonne Isokangas iski ensimmäisen ottelun neljästä maalistaan. Nopeiden maalien jälkeen erässä ei  maaleja enää nähty, joten erätauolle 2-0 johtolukemissa!

Toinen erä ei sitten aivan yhtä mukavasti alkanut.. Erää ehdittiin pelata 12 sekuntia, kun LNM pääsi iskemään maalin. Maali kuitattiin yhtä nopeasti, sillä seuraavassa vaihdossa Oskari Mattisen painava kaukolaukaus siirsi ottelun 3-1 lukemiin.  Erän seuraava ja samalla viimeinen maali nähtiin ajassa 20:20, kun Niklas Ajanki iski ottelun lukemiin 4-1.

Kolmatta erää ehdittiin pelata 3:37, kun Jesse Kähkölän Ruoska heilahti, lukemat 5-1 ja tuuletukset sen mukaiset.. Ja tähän se ottelu sitten repesi! Erässä iskettiin tasaiseen tahtiin vielä kuusi nuottaa, joten ottelusta murska lukemat 11-2!

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Jonne Isokangas (4+2), Niklas Ajanki (1+2), Lauri Pulkkinen (2+0), Juho Sihvonen (1+1), Oskari Mattinen(1+0), Jesse Kähkölä (1+0), Rasmus Pokka (0+2), Aaro Hirsikangas (0+1), Valtteri Juusola (0+1)

Loistava peli koko joukkueelta! Erikois maininta Jonne Isokankaalle, joka pelasi maagisen ottelun sentterin paikalla, mättäen 4+2 tehot!