Aika: 23.3.2014 13.00
Paikka: Haukipudas, Jatuli
Sarja: E-Pojat Aluesarja Pohjois-Suomi

HaHe– SBT Tornio  7-5 (3-1, 4-2,0-2)

Päivän ensimmäisessä pelissä oli vastassa HaHe. Kauden aikaisemmista otteluista oli voitot alla, joten voittoa lähdettiin nytkin hakemaan..

Ottelun alku oli karmea! Ajassa 1:19 HaHe iski jo toistamiseen  pallon Eemeli Jokisen selän taakse ja tilanne jo 2-0! Nopeiden maalien jälkeen peli hieman tasoittui, HaHe:n kuitenkin hallitessa ottelua. Seuraava maali nähtiin ajassa 9:18, kun kaveri iski 3-0 lukemat taululle. Takaisku maalin jälkeen Veikko Vaarala sai kahden minuutin jäähyn, jonka aikana kuitenkin onnistuttiin iskemään erän ainoa maali, viimeistelijänä Juho Sihvonen! HaHe iski vielä erän lopulla yhden maalin ja erätauolle 4-1 tappiolukemissa.

Toinen erä mentiin edelleen HaHe:n komennossa , joka iski erässä neljä maalia, meidän onnistuessa vain kahdesti. Erän molemmista maaleista vastasi Veikko Vaarala, syöttöpisteet Jonne Isokankaalle ja Niklas Ajangille. Viimeiseen erään siis 7-3 tappioasemassa!

Kolmannessa erässä viimein herättiin taistelemaan ottelun voitosta. Maalinteossa ei kuitenkaan onnistuttu kuin vasta ottelun viimehetkillä, Niklas Ajangin ja Jonne Isokankaan iskiessä ottelun loppulukemiksi 7-5. Ottelun paras erä!

Voittolukemat  7-5 HaHe:lle!

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Veikko Vaarala (2+0), Niklas Ajanki (1+1), Jonne Isokangas (1+1), Juho Sihvonen (1+0), Oskari Mattinen (0+1), Lauri Pulkkinen (0+1)