Paikka: Haukipudas, Jatuli
Sarja: E-Pojat Aluesarja Pohjois-Suomi

SBT Tornio – OFBC  11 – 6 (6-0, 5-4, 0-2)

Päivän ensimmäisessä pelissä oli vastassa OFBC eli ennakkoon päivän helpompi peli..

Ensimmäinen erä lähti käyntiin varsin vauhdikkaasti, sillä kauden nopein avausmaali näki päivän valon pelikellon näyttäessä 0:06! ja tässäkin kellomies taisi myöhästyä.. Asialla oli tuttu parivaljakko; maalintekijänä Niilo Partanen ja syöttäjänä Juho Pihlajamaa. Nopean avausmaalin jälkeen peli saatiin painettua vastustajan kenttäpuoliskolle ja ajassa 04:11 taululla komeili 3-0 johtolukemat, maalin tekijöinä Juhot Pihlajamaa ja Sihvonen! Seuraavaa maalia saatiin odotella ottelun kymmenennelle minuutille, kun ajassa 9:04 Juho Pihlajamaan sivalsi taululle 4-0 lukemat. 5-0 osuma nähtiin 35 sekuntia edellisestä, kun hienon pelin sentterin paikalla pelannut Jonne Isokangas tälläsi ensimmäisen ottelun kolmesta maalistaan.. Ajassa 12:36 nähtiin erän viimeinen maali, kun Jesse Kähkölä Junttasi kaukolaukauksen vastustajan reppuun!  Erätauolle 6-0 johdossa!

Toisen erän alkunuotit olivat samat kuin ensimmäisessä, tällä kertaa ehdittiin pelata 11sekuntia, kun  Juho Sihvonen iski Juho Pihlajamaan riparista 7-0 johtolukemat taululle! Nopean maalin jälkeen luultiin, että peli on selvä ja ote hieman löystyi.. OFBC pääsi iskemään kolme nopeaa maalia ja yhtäkkiä taululla oli lukemat 7-3! Nopeiden takaiskumaalien jälkeen ottelusta saatiin taas otetta ja tilanteita saatiin luotua Oululaisten maalille. Seuraavaa maalia saatiin odotella aikaan 24:00, kun Jesse Kähkölä tälläsi toistamiseen kaukolaukauksen reppuun ja lukemiksi 8-3! Seuraavassa vaihdossa Jonne Isokangas lisäsi johdon jo 9-3 lukemiin. OFBC pääsi vielä kertaalleen kuittaamaan, mutta erän lopulla Jonne Isokangas ja Niilo Partanen iskivät maalin mieheen ja taukolukemiksi 11-4!

Ottelun ratkettua kolmas erä pelailtiin pois ja erä OFBC:lle 0-2. Ottelusta siis selkeä 11-6 voitto!

Napakka esitys koko joukkueelta!

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Jonne Isokangas (3+1), Niilo Partanen (2+1), Juho Pihlajamaa (2+1), Juho Sihvonen (2+0), Jesse Kähkölä (2+0), Lauri Pulkkinen (0+3), Valtteri Juusola (0+1)