Aika: 15.2.2014 13.00
Paikka: Limingan Liikuntahalli
Sarja: E-Pojat Aluesarja Pohjois-Suomi

OLS  – SBT Tornio 6 – 5 (4-2, 1-0, 1-3)

Toisessa ottelussa vastassa oli sarjajohtaja OLS. Kauden aikaisemmassa kohtaamisessa tahkottiin tasapeli (8-8), joten tiukkaa oli luvassa jälleen..

Otteluun jouduttiin tekemään pieniä kokoonpano muutoksia, Tatu Karin jäädessä pois ”alaraaja vamman” vuoksi. Pelikirja aukaistiin myös hieman eri kohdasta ja otteluun lähdettiin hieman ”maltillisemmalla” karvauksella..

Ensimmäinen erä lähti käyntiin vastustajan komennossa ja ajassa 4:14 taululla jo 2-0 lukemat OLS:lle. Nopeiden takaisku maalien jälkeen ottelu hieman tasoittui ja erässä iskettiin vielä kaksi maalia molempiin päihin. Sbt:n maalintekijöinä kunnostautui tuttu parivaljakko: Niilo Partanen ja Juho Pihlajamaa. Erä hienokseltaan OLS:n hallintaa ja tauolle siirryttiin OLS:n johtaessa  4-2!

Toinen erä mentiin tasaisemmissa merkeissä ja maalipaikkoja oli tasaisesti molemmissa päissä. Erän ainoa maali nähtiin ajassa 21:03, kun OLS siirtyi ottelussa 5-2 johtoon.

Kolmanteen erään lähdettiin kolmen maalin taka-ajo asemissa. Taka-ajo saatiin käyntiin ajassa 37:39, kun Niilo Partanen kavensi Juho Pihlajamaan syötöstä lukemiksi 3-5. Tässä kohtaa otettiin aikalisä ja karvaus nostettiin aivan ylös.. Tilanteita saatiinkin luotua mukavasti , mutta kesken painostuksen OLS kaatoi kylmä vettä niskaan ajassa 41:16, taululle ratkaisevan tuntuiset lukemat 6-3.  OLS:n kuudes maali saatiin kuitenkin nopeasti kuitattua, kun ajassa 42:16 Niilo Partanen laukoi lukemiksi 6-4, takaa-ajo oli taas käynnissä! Paha takaisku koettiin jo seuraavassa vaihdossa, kun tuomari vihelsi Tuukka Könkäälle kyseenalaisen jäähyn! Tällä kertaa jäähypenkkiä lähti kuluttamaan väärän joukkueen pelaaja.. Jäähy selvitettiin onneksi ilman takaisku osumaa ja täysi lukuisena ehdittiin pelata ainoastaan kaksi sekuntia, kun Veikko Vaaralan ”ruoska” heilahti ja taululle lukemat 6-5! Lopun hurjasta painostuksesta huolimatta ei lisä osumia ottelussa enää nähty. OLS:lle siis voitto lukemin 6-5.

Tasainen ja hyvä peli, voittokin olisi ollut otettavissa, mutta aina jossitella voi…

Hieno peli koko joukkueelta! Eritoten mieltä lämmittää tarkka ”pelikirjan” noudattaminen, sekä parantunut miesvartiointi!

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Niilo Partanen 3+1, Juho Pihlajamaa 1+2, Veikko Vaarala 1+1, Tuukka Köngäs 1+0

Turnauksen molemmat pelit sujuivat varsin mallikkaasti ja asenne oli kohdallaan! Propsit myös Limingan hallin alustalle! Oli mukava pelata Oulun suunnalla muullakin alustalla, kuin parketilla...

SBT Tornio: Jonne Isokangas, Niilo Partanen, Juho Pihlajamaa ”C”, Samuel Öfverberg, Tuukka Köngäs, Oskari Mattinen, Markus Siikavirta , Jesse Kähkölä, Aaro Hirsikangas, Veikko Vaarala, Tatu Kari, Eemeli Jokinen (mv)