Aika: 16.11.2013 15.00
Paikka: Putaan Urheiluhalli
Sarja: E-Pojat Aluesarja Pohjois-Suomi

SBT Tornio – OFBC 14 – 2 (4-1, 4-1, 6-0)

Toisessa ottelussa vastassa oli OFBC, jota vastaan ei olla aikaisemmin pelattu. OFBC oli hävinnyt sarjan kaikki kolme ensimmäistä ottelua, joten otteluun lähdettiin selvänä ennakkosuosikkina.. Kokoonpanoon tehtiin kaksi muutosta; Samuel Öfverberg tuli Rasmus Pokan tilalle ja Markus Siikavirta maalin suulle, Eemelin ollessa varalla.

Ottelusta muodostui odotetun epätasainen! Ensimmäinen erä selvää hallintaa, mutta maaleja iskettiin ”vain” neljä. Erätauolle lukemissa 4-1. Erän hahmona hääri tehot 3+1 kerännyt Veikko Vaarala!

Toinen erä ”pelailtiin” samoissa merkeissä ja lukemissa, joten toiselle erätauolle lukemissa 8-2.

Kolmanteen erään lähdettiin siis 8-2 johtolukemissa, voittajasta ei enää ollut epäselvää. Kahden ensimmäisen erän perusteella näytti, että eroakaan ei tule kahtatoista maalia ja ottelu saadaan pelata loppuun asti. Eipä saatu.. Pojat intoutuivat iskemään maaleja oikein urakalla ja pelikellon näyttäessä 40:47 Juho Pihlajamaa niittasi ottelun lukemiin 14-2 ja ottelu vihellettiin poikki kahdentoista maalin eron vuoksi!

Pojilta jälleen hieno suoritus!

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Eetu Frantti 4+1, Juho Pihlajamaa 3+1, Veikko Vaarala 3+1, Niilo Partanen 2+1, Tuukka Köngäs 1+1, Aaro Hirsikangas 0+2, Juho Sihvonen 0+2, Lauri Pulkkinen 1+0, Tatu Kari 0+1

SBT Tornio: Jonne Isokangas, Niilo Partanen, Juho Pihlajamaa , Juho Sihvonen, Samuel Öfverberg, Tuukka Köngäs, Elias Tolppi, Oskari Mattinen, Markus Siikavirta (mv), Lauri Pulkkinen, Jesse Kähkölä, Aaro Hirsikangas, Eetu Frantti,  Veikko Vaarala, Tatu Kari, Eemeli Jokinen