Paikka: Putaan Urheiluhalli
Sarja: E-Pojat Aluesarja Pohjois-Suomi

HaHe – SBT Tornio  4 – 7 (1-3, 2-2, 1-2)

Päivän ensimmäisessä pelissä oli vastassa HaHe.  Odotettavissa oli tasainen vääntö, olihan molemmilla joukkueilla alla selkeät voitot avausturnauksesta.

Ottelu sai pahimman mahdollisen alun, sillä vastustaja iski avaus maalin jo ajassa 1:30. Nopeaan takaisku maaliin vastattiin kuitenkin yhtä nopeasti! Peliä ehdittiin jatkaa 27 sekuntia, kun Elias Tolppi tälläsi lähietäisyydeltä 1-1 tasoituksen, tarjoilusta avausmaalissa vastasi Eetu Frantti.  Räväkän alun jälkeen, peli hieman rauhoittui.. Erän loppu puoliskolla peli saatiin painettua HaHe:n päätyyn ja iskettyä vielä kaksi maalia, viimeistelijöinä Juho Pihlajamaa ja Eetu Frantti. Erätauolle johtolukemissa 1-3.

Toinen erä oli meiltä selvästi heikompi. Avaus erän selvä hallinta, muuttui tasaiseksi väännöksi.. Maaleja iskettiin vuoron perään molempiin maaleihin kaksin kappalein, joten toisen erän lukemat 2-2 olivat tilanteisiin nähden oikeuden mukaiset. Toisen erän maaleista vastasi Eetu Frantti ja Oskari Mattinen, molempiin maaleihin passit jakeli Tatu Kari.

Viimeiseen erään lähdettiin 5-3 johtolukemissa. Erän alkuun vastustaja pääsi heti rokottamaan kavennusmaalin ja tilanteen jännäksi 4-5.. Peliä jatkettiin kavennusmaalin jälkeen tasaisissa merkeissä ilman maaleja aikaan 38:54 saakka, kunnes Niilo Partanen pääsi iskemään hienon kuvion päätteeksi lukemat 4-6. Vapauttavaan osumaan syöttöpiste merkittiin Rasmus Pokalle. Lopullinen niitti ottelulle nähtiin ajassa 41:39 kun Juho Sihvonen veivasi loppulukemat 4-7! Syöttäjänä Jupen hienossa maalissa oli ottelun tehomies Eetu Frantti (2+2).

Ottelu oli suhteellisen tasainen, mutta hallinnan ja maalipaikkojen perusteella oikea joukkue voitti!  Pojilta aivan ”ok” peli, joskin pallon lainaaminen unohtui aina välillä, joten siitä pieni miinus..

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Eetu Frantti 2+2, Tatu Kari 0+3, Elias Tolppi 1+0, Juho Pihlajamaa 1+0, Oskari Mattinen 1+0, Niilo Partanen 1+0,  Juho Sihvonen 1+0, Rasmus Pokka 0+1

SBT Tornio: Jonne Isokangas, Niilo Partanen, Juho Pihlajamaa, Juho Sihvonen, Tuukka Köngäs, Oskari Mattinen, Elias Tolppi, Markus Siikavirta, Lauri Pulkkinen, Jesse Kähkölä, Aaro Hirsikangas, Eetu Frantti, Niklas Ajanki, Tatu Kari, Veikko Vaarala ”C”, Rasmus Pokka, Eemeli Jokinen (mv)