Aika: 2.11.2013 15.00
Paikka: Putaan Urheiluhalli
Sarja: E-Pojat Aluesarja Pohjois-Suomi

SBT Tornio – LNM  12 – 0 (6-0, 4-0, 2-0)

Toisessa ottelussa vastassa oli LNM, jota vastaan ei olla aikaisemmin pelattu. LNM oli aikaisemmin päivällä hävinnyt selkeästi HaHe:lle, joten  odotettavissa oli aamuista helpompi ottelu..

Ensimmäinen erä näytti heti ottelun suunnan, kotijoukkue latoi taululle lukemat 6-0 ja ottelun voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Toinen erä pelailtiin leppoisissa merkeissä, kotijoukkueen tehden neljä maalia. Lukemat kahden erän jälkeen 10-0!

Kolmas erä oli enää muodollisuus ja jännityksenä olikin, missä ajassa tulee 12 maalin ero ja ottelu keskeytetään.. Ja tuo ero tuli ajassa 34.03, kun Juho Pihlajamaa viimeisteli Niilo Partasen passista ottelun loppulukemat 12-0!

Ottelu ei tarjonnut suurta jännitys näytelmää, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä missään vaiheessa. Hieno esitys pojilta, maaleja tehtiin laajalla rintamalla, puolustus toimi ja Eemelille hieno nollapeli!

Pisteiden makuun ottelussa pääsivät: Eetu Frantti 4+0, Juho Pihlajamaa 3+0, Tuukka Köngäs 2+2, Niilo Partanen 1+1, Jonne Isokangas 1+1, Veikko Vaarala 1+0, Rasmus Pokka 0+3, Elias Tolppi 0+1

SBT Tornio: Jonne Isokangas, Niilo Partanen, Juho Pihlajamaa ”C”, Juho Sihvonen, Samuel Öfverberg, Tuukka Köngäs, Elias Tolppi, Oskari Mattinen, Lauri Pulkkinen, Jesse Kähkölä, Aaro Hirsikangas, Eetu Frantti,  Veikko Vaarala, Rasmus Pokka, Eemeli Jokinen (mv)