FBC PartyBoys - SBT Tornio (5 - 4)

Aika: 20.11.2010 17.00
Paikka: Putaan Urheiluhalli
Sarja: Miehet 4.DIV, Lohko 2


Päivän toiseen otteluun vastaan asettui SBT Torniolle uusi tuttavuus FBC PartyBoys. Vastustajasta ei ollut muuta tietoa kuin, mitä heidän aikaisempaa peliä seuraamalla selville saatiin. Sen perusteella vastaan asettuisi varsin juoksuvoimainen joukkue. Joten hereillä tulisi olla alusta asti.

ERÄ 1

Ottelulle saatiin todella mieleinen alku sillä ajassa 00:44 Valtteri Sonninen katkaisi vastustajan harhasyötön keskikentällä, tiukka spurtti ja tarkka veto ohi vastustajan maalivahdin takasi lukemiksi 1-0.Unelma alku SBT Torniolle. Noin kaksi minuuttia tästä Sonninen maalasi ottelussa toistamiseen.

Noin kahdeksan minuutin kohdalla Janne Koskenniska karvasi pallon vastustajalta ja spurttasi tuoreilla jaloilla puolittaiseen läpiajoon. FBC PartyBoyssin puolustaja sai kuin saikin rikottua juuri sen verran ettei Koskenniska saanut pelattua tilannetta loppuunasti. Tuomareilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin viheltää rangaistuslaukaus SBT Torniolle. Rankaria asteli vetämään liekeissä ollut Sonninen. Sonninen sijoittikin rankkarin vastustamattomasti verkon perukoille.

Ottelua pelattu kahdeksan minuuttia ja tilanne jo 3-0! Loppu erä pelattiin sitten tasaisissa merkeissä ja vastustajakin sai luotua muutamia vaarallisia paikkoja. Enempää osumia erässä ei kuitenkaan enään nähty.

ERÄ 2

Toisessa erässä sitten kaikki muuttui päälaelleen. Tornion liike alkoi hiipumaan ja rautaisen kunnon omaava FBC PartyBoys alkoi hallitsemaan ottelua. Tornion musta heti alkoi ajassa 22:48 kun PartyBoys pääsi kaventamaan tilanteeksi 3-1. Tästä puoli minuuttia ja PartyBoys maalaa toistamiseen kaventaen 3-2:teen. Jotta nöyryytys olisi täydellinen jälleen edellisestä maalista noin puoliminuuttia ja ottelu oli tasan 3-3. SBT Tornio oli hukannut kolmen maalin johtonsa alle kahdessa minuutissa!!!

ERÄ 3

Katastrofaalisen toisen erän jälkeen SBT rivejä yritettiin saada kuntoon ja painotettiin, että liike ei saa loppua ja töitä tulisi tehdä. Ajassa 31:11 Antti Mäkikallio siirsi SBT jälleen johtoon Sonnisen hienosta esityöstä. Kaikki näytti taas ihan hyvältä punaisten leirissä. PartyBoys ei kuitenkaan luovuttanut vaan alkoi painamaan hyökkäysiä jatkuvalla vyöryllä kohti SBT:n maalia. Ajassa 39:03 PartyBoys tuli jälleen tasoihin SBT löysän pelaamisen johdosta. Maalin jälkeisestä aloituksesta PartyBoys rokotti heti toistamiseen hienolla laukauksella siirtyen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoasemaan. Maalien välillä ehti kulua vain neljä sekunttia!!!

SBT yritti saada viellä viimeiselle viidelle minuutille loppukiriä aikaan, mutta aika vaisuksi se lopulta jäi ja FBC PartyBoys sai juhlia kahta pistettä loppulukemin 4-5.

Kotijoukkueesta oli alusta asti huomattavissa tietynlaista laiskuutta. Johtuiko laiskuus pitkästä otteluiden välistä vai turnaus järjestelyiden hommista tai molemimasta, on vaikea sanoa. Vai yksinkertaisesti loppuiko vain puhti hyvin taistellutta PartyBoysseja vastaan?

Niin tai näin turnauksesta jäi jälleen ristiriitaiset tunnelmat. Loisteliaan Kely II voiton jälkeen kirvelevä tappio PartyBoyssille. Miten jatkossa saadaan hyvät otteet kestämään koko turnauspäivän ajan ja pelatuksi kaksi ehjää ja hyvää ottelua? Siinäpä vasta pulma!

#21

Vastustajan näkemys ottelusta luettavissa tästä.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:44Sonninen ValtteriEi syöttäjää
0 - 202:37Sonninen ValtteriHolma Niko ( C )
0 - 3 (rang.)08:07Sonninen ValtteriEi syöttäjää
1 - 322:48Koskimäki VilleTuhkanen Ville
2 - 323:28Tuukkanen TapioMäättä Mikko
3 - 324:09Koskimäki VilleHooli Lauri
3 - 431:11Mäkikallio AnttiSonninen Valtteri
4 - 439:03Ronkainen PasiTuhkanen Ville
5 - 439:07Määttä MikkoPinola Jarno
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
14:13Sonninen Valtteri2 min
18:57Määttä Mikko2 min
34:42Vendelin Ismo2 min
Torjunnat:
Hast Janne: 0 torjuntaa
Pitkänen Olli: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Välimaa Risto
Maalivahti
7Välimaa Heikki
Puolustaja
8Moilanen Kalevi
Hyökkääjä
18Sonninen Valtteri
Hyökkääjä
21Holma Niko ( C )
Hyökkääjä
23Heiskanen Sakari (A)
Puolustaja
24Koskenniska Janne
Hyökkääjä
24Kähkölä Kimmo
Puolustaja
27Hast Janne
Maalivahti
29Rajala Joonas
Puolustaja
80Mäkikallio Antti
Hyökkääjä
88Leppänoro Matti (A)
Puolustaja
-Mäkikallio Antti
Valmentaja
-Välimaa Risto
Päävalmentaja