ROKOKOO - SBT Tornio (3 - 1)

Aika: 26.9.2010 16.00
Paikka: Kempelehalli
Sarja: Miehet 4.DIV, Lohko 2


ROKOKOO - SBT Tornio 26.9.2010, Kempele

Kauden, ja turnauksen toiseen otteluun SBT:lle vastaan asettui ROKOKOO Rovaniemeltä. Liekkö kaukainen etäisyys verottanut rovaniemen poikia, kun olivat saaneet kahdeksan pelaajaa mukaan pelireissulle. Ja toisaalta saattoi myös vaikuttaa hieman SBT:n pelaajiin, kun vastustajalla oli "vain" seitsemän + mokke mukana. Tällaiset pelit ovat aina vaikeita asennoitua, joissa toinen joukkueista on selkeä altavastaaja, vaikkakin valmentajamme painotti ennen peliä, ettei kukaan saanut ajatella näin.

Ketjuihin valmentajamme ei tehnyt muutoksia edellisestä ottelusta. Joten Lappalainen - Soininen - Moilanen sekä Koskenniska - Palokangas - Holma kirmasivat karvaamaan palloa vastustajalta ja tekemään maaleja. Kun taas Leppänoro - Kähkölä ja Heiskanen - Mäkikallio muodostivat pakkiparit pelin alussa. Välimaa jatkoi nollapelin siivittämänä maalin puhtaanapitoa. No niinhän siinä sitten kävi, ettei ottelusta SBT:lle tullut mitään "läpijuoksua Uralille" ottelua. Kerta toisensä jälkeen SBT:n hyökkäykset ja laukaukset katkesivat vastustajien jalkoihin, kenkiin ja mailoihin. Iskimme päätämme samaan seinään ja vielä samaan kohtaan...


Vastustaja pelasi taktisesti loistavasti, keskittyivät puollustamaan ja hyökkäsivät nopeilla vastahyökkäyksillä. Tämä kuvastui hyvin maalissa, jolla vastustaja siirtyi alivoimalla 0 - 1 johtoon ensimmäisessä erässä. Nopea vastahyökkäys ja maali.


Meidän peliä kuvastaa hyvin 1 - 3 kavennusmaalimme. Palokangas kiertää oikealta maalin taakse ja syöttää vasemmalta maalin eteen, ja pallo menne ohi maalivahdin vastustajan kengästä.


Kolmanteen erään lähdettäessä valmentajamme teki taktisen muutoksen, Lappalainen sivuun ja Mäkikallio tilalle, Soinisen ja Moilasen kanssa pyörittämmään hyökäystä, ja 3 pakilla eteenpäin. Tässä vaiheessa peli oli jo 1 - 3 ja takaa-ajo valmiina alkamaa. Tämä ratkaisu piristikin joukuettamme ja saimmekin pelin painopisteen siirrettyä vastustajan kenttäpuoliskolle, mutta tiiviisti puollustanut vastustaja ei laskenut meitä enää tolppaa lähemmäksi.

Joten lopputulos 1 - 3

 

Vastustajan otteluraportti

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 0 (aliv.)15:48VastustajaVastustaja
2 - 021:35VastustajaVastustaja
3 - 028:17VastustajaVastustaja
3 - 1 (om.)29:25VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
05:37Sonninen Valtteri2 min
15:25Vastustaja2 min
40:08Vastustaja2 min
Torjunnat:
Välimaa Risto: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Välimaa Risto
Maalivahti
7Lappalainen Antero
Hyökkääjä
8Moilanen Kalevi
Hyökkääjä
18Sonninen Valtteri
Hyökkääjä
21Holma Niko ( C )
Hyökkääjä
23Heiskanen Sakari (A)
Puolustaja
24Koskenniska Janne
Hyökkääjä
24Kähkölä Kimmo
Puolustaja
29Palokangas Juha
Hyökkääjä
80Mäkikallio Antti
Hyökkääjä
88Leppänoro Matti (A)
Puolustaja
-Mäkikallio Antti
Valmentaja
-Välimaa Risto
Päävalmentaja