SBT Tornio - Kely II (12 - 3)

Aika: 20.2.2010 20.00
Paikka: Putaan Urheiluhalli
Sarja: Miehet 4.DIV, Lohko 2


Illan viimeisessä pelissä vastaan asettui Kely ja etukäteisasetelmien mukaan edessä oli tiukka vääntö pisteistä. Edellinen kohtaaminen oli päättynyt tasapisteisiin. Takana oli pitkä päivä, joten joukkkueiden vireyttä testattiin oikein kunnolla.

1 erä.

Kotijoukkue lähti otteluun hieman edellisistä päivän otteluista poiketen kahdella ketjulla ja yksi ketju oli valmiina tuomaan kentälle tuoreita jalkoja toisten ketjujen väsyessä. Lisäksi pienimuotoinen “kipsi“maalinteon ja peli-ilon löytämisen suhteen oli SBT Torniolla tarkoituksena avata illan ottelussa. Peli lähti käyntiin ja kellon tikittäessä neljää ja puolta minuuttia, iski Pölkky Sonnisen syötöstä kotijoukkueen johtoon. Peli jatkui tasaisena ja Kely sai punnerrettua pelin tasoihin kellon näyttäessä vajaata kahdeksaa minuttia. Erän lopussa SBT Tornion peli-ilo sai ensimmäisiä heräämisen merkkejään kun Leppänoro, Kähkölä ja Moilanen latoivat minuutin välein pallon verkkoon. Tilanne 4-1 ja erätauko.

(Moilasen 4-1 maali SBT Tornion kaikkienaikojen 200:s maali!!!!)

2 erä.

Toiseen erää lähdettiin SBT Torniolle jopa harvinaisesta 4-1 johtotilanteesta. Erä ehti vanhentua ainoastaan 20 sekuntia kun Kely iski pallon kotijoukkueen verkkoon. Tämän maalin jälkeen peli oli hyökkäyksen puolesta hieman varovaisempaa ja puolustus pystyikin molempien joukkueiden osalta estämään vaarallisemmat maalipaikat. Erityisesti SBT Tornion läpi ottelun loistavasti pelannut maalivahti Syväniemi esitti muutamia paraatitorjuntoja estäen lisämaalien synnyn. Pelikellon näyttäessä vajaata 26 minuuttia, iski Sonninen Torniolle 5-2 johdon. Peli ehti vanhentua Sonnisen maalista ainoastaan pari minuuttia kuin pistenikkari Moilanen iski pallon pömpeliin Pölkyn syötöstä. Kely kuitenkin pyristeli vielä mukana pelissä iskien kavennuksen 6-3 ajassa 28.26. Sitä kuuluisaa myrkkyä vastustajalle syötti kuitenkin Sakke “hirmukuti“ Heiskanen täräyttämällä pallon verkon perukoille ainoastaan parikymmentä sekuntia myöhemmin. Lukemat kahden erän jälkeen 7-3 Torniolle.

3 erä.

Kolmas erä eteni tasaisissa merkeissä pallon liikkuessa päästä päähän. Hieman ennen kolmannen erän puolta väliä iski kotijoukkueen Sonninen pallon maaliin ja peli näytti Tornion kannalta melko hyvältä. Tornion lauantai-illan huuma jatkui kolmannen erän lopussa kun ensin ajassa 41.38 puolustaja Leppänoro iski jo illan toisen osumansa vieden kotijoukkueen johtoon maalein 9-3. Vain kymmenisen sekuntia myöhemmin Parikka kihautti parinumeroiset lukemat kotijoukkueen maalisarakkeeseen. Syöttöpiste sekä Leppänoron että Parikan maaliin Moilaselle. Kun vauhtiin päästiin, ei Tornio lopettanut vaan Holma iski Juha “julli“ Palokankaan syötöstä lukemat 11-3:een Ja lopuksi vielä aivan kuin sinettinä maali-ilon löytymiselle, iski Moilanen itselleen knallin päähän eli kolmannen maalinsa ja samalla ottelun loppulukemiksi 12-3 Torniolle. Valmentaja Välimaa sekä koko muu joukkue hymyili kuin se kuuluisa Hangon keksi ottelun päätyttyä, eikä suotta. Tästä on hyvä lähteä loppukauden koitoksiin!

 

# 11

 

Ottelun Härät:

Kolme Härkää: Moilanen Kalevi

Kaksi Härkää: Pölkky Mika

Yksi Härkä: Syväniemi Joonas

MAALIKOOSTE

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 004:36Pölkky MikaSonninen Valtteri
1 - 107:43VastustajaVastustaja
2 - 110:42Leppänoro Matti (A)Sonninen Valtteri
3 - 111:52Kähkölä KimmoSonninen Valtteri
4 - 113:19Moilanen KaleviPölkky Mika
4 - 215:20VastustajaVastustaja
5 - 225:41Sonninen ValtteriMoilanen Kalevi
6 - 227:14Moilanen KaleviPölkky Mika
6 - 328:26VastustajaVastustaja
7 - 328:46Heiskanen Sakari (A)Ei syöttäjää
8 - 337:14Sonninen ValtteriLeppänoro Matti (A)
9 - 341:38Leppänoro Matti (A)Moilanen Kalevi
10 - 341:46Parikka EemeliMoilanen Kalevi
11 - 342:17Holma Niko ( C ) Palokangas Juha
12 - 344:38Moilanen KaleviEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Syväniemi Joonas: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Välimaa Risto
Valmentaja
2Parikka Eemeli
Hyökkääjä
3Kovanen Matti
Maalivahti
7Välimaa Heikki
Puolustaja
8Moilanen Kalevi
Hyökkääjä
11Roininen Juha
Hyökkääjä
18Sonninen Valtteri
Hyökkääjä
21Holma Niko ( C )
Hyökkääjä
23Heiskanen Sakari (A)
Puolustaja
24Kähkölä Kimmo
Puolustaja
29Rajala Joonas
Puolustaja
29Palokangas Juha
Hyökkääjä
33Syväniemi Joonas
Maalivahti
88Leppänoro Matti (A)
Puolustaja
-Kvist Mikko
Hyökkääjä
-Pölkky Mika
Hyökkääjä