OuTa - SBT Tornio (7 - 2)

Aika: 20.2.2010 17.00
Paikka: Putaan Urheiluhalli
Sarja: Miehet 4.DIV, Lohko 2

Kotiturnauksen toisessa pelissä vastaan asettui Oulun Tarmo. Kauden ensimmäinen kamppailu päättyi tuttuun 3-3 tasuriin. Ottelusta lähdettiin hakemaan ehjää kamppailua ja tietenkin voittoa.

Ottelu alkoi jäisissä merkeissä, OuTa iskee maalin jo ensimmäisessä vaihdossa vastahyökkäyksellä. Vastustajan kaveri käyttää tilan hyväkseen ja kääntölaukaus uppoaa maaliin, maalivahti Kovasen ollessa pienehkössä maskissa. Ajassa 3:35 OuTa iskee jälleen. Vaparikuvion päätteeksi vastustaja sivaltaa jälleen kääntölaukauksella pallon vastustamattomasti maaliin. Hetki tästä OuTa menee jo 3-0 johtoon YV-kuvion päätteeksi. Kunnes ajassa 9:52 Tornion hornankattila saa edes pientä ilonaihetta, Sonnisen siirtäessä pallon onnenkantamoisella ohi vähälle työlle jääneen OuTan maalivahdin. Tilanne siis ensimmäisen erän jälkeen 3-1 vierailijoille.

Erätauolla valmentaja yritti herätellä joukkuetta vähän korottamalla ääntään, mutta siitä ei ollut apua. SBT:n taisteluilme oli jossain hukassa, ja vastaavasti vieraiden pelatessa omaan peliään erinomaisesti.

Toisen erän alku meni pallotellessa vuorotellen, kunnes kotijoukkue joutui rikkomaan jäähynarvoisesti. Ajassa 23:40 vastustajan kovalaukauksinen pakki täräyttää puolesta kentästä tillikan joka painuu maaliin Kovasen ollessa häirittynä ja maskissa. Tässä tilanteessa olisi ehkä kannattanut pelata selkeästi salmiakki AV:ta eikä neliötä, jonka takia maskipelaaja sai rauhassa pyöriä maalin edessä. Erän lopussa Tornio pääsee kokeilemaan omia ylivoima kuvioitaan tuloksetta.

Tauolla valmentaja kokeili hillitympää herättelyä ja yritti saada pelaajiston taistelemaan vielä voitosta. Pelikirjaan ei muutoksia tehty.

Kolmas erä alkoi surkeasti, toisessa vaihdossa OuTa iskee löysähkön torniolaisrivistön välistä johdon 5-1. Pari minuuttia edellisestä Tornio pääsee kaventamaan 5-2, Parikka syöttää ja Pölkky ohjaa jollakin ruumiinosalla bollenin sisään. Muutama minuutti ehtii taas kello pyörähtää, kun Härkien selkäranka katkeaa lopullisesti; vastustaja jauhaa jälleen yv:lllä pallon pömpeliin. Loppuerä ei mitään hienouksia tarjoile. Kotijoukkueen numero #4 saa 2 minuuttisen törkeästä selkään ajosta, mutta vastustaja ei ihme ja kyllä onnistu tekemään ylivoima maalia tällä kertaa. OuTa kaunistelee lukemat 7-2 vastustajan kaverin #57 onnistuessa tekemään ottelun kolmannen maalinsa.

Tämän kauden ehdottomasti surkein peli, josta ei jää paljoa kerrottavaa lapsenlapsille. Peli-ilon ollessa kateissa ja vastustajan onnistuessa lähes kaikessa tulos on tämä.