Aika: 20.2.2010 10.00
Paikka: Putaan Urheiluhalli
Sarja: Miehet 4.DIV, Lohko 2

SBT Tornio - SBT Suola 3-3 (0-2)(1-0)(2-1)

Kotiturnauksen ensimmäiseen peliin vastaan asettui SBT suola, josta lähettiin hakemaan voittoa. Edellinen kohtaaminen voitettiin 5-4.

1. erä
SBT suola sai unelma alun, kun 5 minuutin kohdalla tulostaulu näytti suolalle 2-0. Ensimmäinen maali tuli ajassa 1.08, kun suolan pelaaja katkaisee keskialueella torniolaisten syötön ja vetää maalin. Ajassa 4.53 suolan vaparikuvio tuottaa tulosta ja suolan pelaaja saa pistää pallon tyhjiin.
5 minuutin jälkeen Torniolaisetkin heräsivät taistelemaan, mutta maali jäi vielä odottamaan.

2. erä
Tornio sai ansaitsemansa kavennuksen ajassa 19.11, kun Leppänoron hirmuinen lämäri ”siniviivalta” ylänurkkaan sai maalivahdinkin levittelemään käsiään. enempää maaleja toisessa erässä ei nähty.

3. erä
Ajassa 40.44 Moilanen laittoi kulmasta syötön Pölkylle, joka laukoi voimalla takakulmaan.
SBT Tornio oli tasoittanut pelin, jonka jälkeen lähettiin hakemaan voittomaalia mutta toisin kävi, kun ajassa 42.11 suolan pelaaja sai pomppivan pallon mukaansa ja veti toivotaan toivotaan vedon rystyltä maaliin. Ajassa 42.22 Sonninen veti rystyltä matalan vedon, jonka maalivahti torjui eteensä ja ensimmäisenä paikalla oli Parikka, joka laittoi pallon maaliin. Ottelu päättyi 3-3.