SBT Tornio - ROKOKOO (2 - 5)

Aika: 30.1.2010 17.00
Paikka: Oulu, Nallisport
Sarja: Miehet 4.DIV, Lohko 2


Päivän ensimmäiseen peliin vastaan asettui Rokokoo, joka on ollut kovassa nousukiidossa viime aikoina. Ennakossakin oli jo ennakkosuosikin paineet laitettu Rovaniemen joukkueelle.

Ensimmäiseen erään Tornio sai jälleen kerran unelma-alun, kun Pölkky katkaisi hienosti keskialueella ja syötti pallon Moilaselle, joka veti pallon vastustamattomasti maaliin. Pelikello oli ehtinyt käydä vain minuutin verran. Tuo osuma jäikin avauserän ainoaksi ja erä oli muutenkin puolin ja toisin aika sekaista peliä.

Toiseen erään koitettiin lähteä parantamaan peliä, etenkin syöttöjen piti nyt tulla omille. Toinenkin erä alkoi iloisissa merkeissä, kun Sonninen teki hienon rintakuolletus maalin Holman oivallisesta syötöstä jo reilun kolmen minuutin jälkeen. Holma pisti varman kaveripassin Sonnisen rintaan maalinkulmalle ja Tornio johti ottelua 2-0. Sitten se taas tapahtui! Vain 16 sekuntia ja peli oli tasan. Vastustajan ensimmäisessä maalissa surkean ottelun pelannut Parikka hukkaa oman miehensä ja tilanne 2-1. Seuraava vaihto ja peli on jo 2-2. Etenkin toisessa erässä Rokokoo sai hyökkäys peliään kulkemaan. Tornion peli ei lähtenyt uomiinsa ollenkaan. Paikkoja oli molemmilla, mutta etenkin Tornion laukaukset meni kerta toisensa jälkeen maalin ohi.

Kolmannen erän alkuun koitettiin rauhoittaa peliä, kun Rokokoo ei kovin ahnaasti omalla alueella päälle käynyt, mutta jo vajaan minuutin pelin jälkeen Parikka juoksee tilanteen ohi ja Rokokoo menee hyökkäyksestä 2-3 johtoon. Tästä pari minuuttia eteenpäin ja Rokokoo tulee vastahyökkäykseen, jossa Kvist tulee taistelemaan pallosta ja hieman tönäisee takaa. Tästä suorituksesta tuomarit viheltävät kaksi minuuttisen omiin silmiin nähden hieman helpohkosti. Jäähyä oli jäljellä vain 3 sekuntia, kun Rokokoo lisäsi johtonsa kahteen maaliin. Tällöin naksahti Tornion selkäranka ja oma peli oli aivan hukassa. Rokokoo puolusti lopun tarkasti ja pääsi hyviin vastaiskuihin. Vajaa minuutti ennen loppua Rovaniemen kaverit pistivät pallon tyhjiin, kun Tornio yritti ilman maalivahtia saada kavennusta.

Yhteenvetona peli oli kohtuu tasainen, mutta parempi voitti. Tornion laukausten laatu oli HEIKKO, joka täytyy parantua seuraavaan peliin. Maalissa pelannut Kovanen oli ehkä ainoita onnistujoita Tornion paidassa tässä pelissä.

Ja vielä yks juttu. Allekirjoittanut pyytää anteeksi omilta sekä Rokokoon pelaajilta epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi, koska hiiltyneenä omaan pelaamiseensa, ei tullut kättelemään ottelun päättyessä.

#2

Ottelun Härät:

Kolme Härkää: Kovanen Matti

Kaksi Härkää: Moilanen Kalevi

Yksi Härkä: Pölkky Mika

MAALIKOOSTE

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 001:02Moilanen KaleviPölkky Mika
2 - 004:24Sonninen ValtteriHolma Niko ( C )
2 - 119:06VastustajaVastustaja
2 - 219:22VastustajaVastustaja
2 - 330:53VastustajaVastustaja
2 - 4 (yliv.)34:23VastustajaEi syöttäjää
2 - 5 (tm)44:05VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
05:46Vastustaja2 min
26:13Vastustaja2 min
32:26Kvist Mikko2 min
Torjunnat:
Kovanen Matti: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Parikka Eemeli
Hyökkääjä
3Kovanen Matti
Maalivahti
7Välimaa Heikki
Puolustaja
8Moilanen Kalevi
Hyökkääjä
11Roininen Juha
Hyökkääjä
18Sonninen Valtteri
Hyökkääjä
21Holma Niko ( C )
Hyökkääjä
23Heiskanen Sakari (A)
Puolustaja
29Rajala Joonas
Puolustaja
85Liisanantti Ville
Hyökkääjä
-Kvist Mikko
Hyökkääjä
-Pölkky Mika
Hyökkääjä