Sarja: Miehet 4.DIV, Lohko 2

SBT Tornio - SB Tuure otteluraportti

1. erä

Vuoden ensimmäinen peli, ja sen kyllä huomasi....oli sbt:n pojilla uudenvuoden simaa vissiin vielä elimistössä. Paska peli, mutta tuli pelattua.

Ajassa 04:12 Parikan Eemeli antoi maailmanluokan passin Roinisen Juhalle joka pisti uskomattomalla varmuudella pallon kaitsuun.

Ajassa 12:08 sbt lisäsi johtooan 2-0 kun Sakari"puolenkentänlaskevalehti"Heiskanen piiskasi pallon puolesta kentästä vastustamattomasti oikeaan alakulmaan. Tais olla jo kauden kolmas samanlainen maali.

Ensimmäistä erää oli jauhettu reilu puolet kun sbt pääsi myllyttämään ylivoimaa joka tuotti tulosta ajassa 14:08 , Leppänoro siirsi Sonniselle ja Sonninen tykitti pallon kaitsuun.

1, erä oli sbt:n suvereenia hallintaa ja tuntui että peli on jo taputeltu ekan vartin jälkeen.

2. erä

Mitä helvettiä sitten tapahtui!? Aukesko torniolla takki vai mitä helevettiä?

Ajassa 25:11 alkoi Tuuren nousu kun Tuuren hyökkääjä nappasi pallon ja pisti kiertovedolla pallon parin hyökkääjän välistä ja armottoman maskin ohi maaliin.

Ajassa 29:00 Tuuren sisäänlyönti omasta päästä sbt:n päässä olevalle hyökkääjälle joka pisti suoraan syötöstä pallon maaliin.

3. erä

Eihän se erä kovin hyvin käyntiin lähteny. Ajassa 30:52 Tuure tuli tasoihin kun Kähkölä yritti syöttää oman maaliin kulmalta keskelle, mutta Tuuren kärkikarvaaja katkoi syötön hirveällä munkilla ja laittoi pallon varmasti häkkiin.

Ajassa 39:02 se tapahtui....Nimittäin sbt:n pojilla tais selkäranka katketa. Roinisen Juha yritti pistää pallon omanpään kulmasta rystyllä toiseen kulmaan, mutta eihän se sinne mennyt vaan ommaan maaliinhan se lirahti. Paska mäihä, ei voi mittään. Tilanne 3-4

Ajassa 41:00 Tuuren hyökkääjän nosti vähän omaa itsetuntoaan ja näytti että hän osaa VEIVATA!! oh helevetti.

Harmi vain että veivasi pallon selvästi korkealla mailalla maaliin. Joka näkyy ottelun maalikosteestakin aivan selvästi.

Mutta tämähän ei tuomareita häirinnyt, olihan se niin siisti VEIVI. Tilanne 3-5

Ajassa 41:16 Tuure naulasi viimeisen naulan sbt:n arkkuun ylivoimalla lukemat 3-6.

SBT Torniolta hyvä 1. erä ja siihen se sitten jäi.