Aika: 10.10.2009 15.00
Paikka: Oulunsalon Palloiluhalli
Sarja: Miehet 4.DIV, Lohko 2

SBT Suola - SBT Tornio 4-5 (2-2,1-2,1-1)

Kauden avaus peli lähti käsikirjoituksen mukaan, sovittiin kopissa että lähetään tarkkaileen vastustajan peliä ja pitämään hauskaa kentälle.

1. erä oli tasaista vääntöä päästä päähän. Sbt suola aloitti maalin teon 7min kohdalla ja  siirtyi vielä 2-0 johtoon 11min kohdalla.

Siinä tilanteessa me herättiin, sovittiin että nyt tarkaa peliä tämä erän loppu ja vähän huumorilla heitettiin että, noustais 1 erässä vielä tasoihin, no niihän siinä sitten kävi ajassa 13:48 2-1 Mikko Kvist, Niko Holman syötöstä. Ja ajassa 14:29 tuli tasoitus 2-2 Valtteri Sonnisen toimesta Kimmo Kähkölän syötöstä.

2. erä lähettiin sitten alusta asti kunnolla pelaan ja siirryttiin 2-3 johtoon maalivahti Joonas Syväniemen hienosta avauksesta maalin teki Mikko Kvist. Ajassa 22:15 vastustaja tuli tasoihin 3-3 jollain tuuri maalilla. Mutta hetki siitä, ajassa 22:40, siirryttiin 3-4 johtoon. Vastustajan maalivahdilla tuli tosi paha moka, Kalevi Moilanen siirsi pallon alas päin puoleen kenttään siitä lähti Sakari Heiskasen veto joka meni kahdella pompulla ilman maskia maaliin. Toisen erän loppu oli sitten taas kamalan näköstä pelailua päästä päähän.

3.erä alkoi hyvin, ajassa 32:27 Mikko Kvist teki illan kolmannen maalin Niko Holman syötöstä. Vastustaja kavensi 4-5 ajassa 34min. Pelin lopussa Kimmo Kähkölä sai 2min rangaistuksen jossa vastustaja
sai muutaman hyvän maalin teko paikan mutta meidän onneksi ei onnistunu.

Pelihän oli tosi huonon näköstä katsojan näkökulmasta mutta maalithan ne lasketaan ja tänään oltiin maalin verran parempia.