SuPS - SBT Tornio (3 - 7)

Aika: 13.2.2016 13.00
Paikka: Kempelehalli
Sarja: Pohjois-Suomen Miesten III-divisioona 2015-2016

Ottelu alkoi hidastempoisen kävelysählyn merkeissä SuPS:in ollessa vaisu ja SBT:n hallitessa pelivälinettä.

Ottelun avausmaali nähdään ajassa 4.49. SBT:n Kalevi Moilanen iskee maalinsa numero 99 Sakari Heiskasen syötöstä.

Ensimmäinen erä meni SBT:n komennossa, mutta lisämaaleja ei kumminkaan nähty ja erätauolle mentiin SBT:n johtaessa lukemin 1-0.

Toisen erän puolivälissä alkaa jälleen tapahtua. Ajassa 24.25 Tuomas Sanaksenahon pitkä avaus tavoittaa Topi Karin, jonka rannelaukaus painuu aivan SuPS-maalin takaylähannuun.

Minuutti edellisestä kun SBT iskee jälleen. Reikänen toimitetaan maalille, josta Anttu Marjala lapioi Teemu Vaaran tarjoilusta pyykit koneeseen ajassa 25.20.

Ja vain puoli minuuttia myöhemmin, Tehokaksikko Lassheikki-Kari iskee. Iisak Lassheikki viimeistelee tarkalla laukauksella alakulmaan Topi Karin syötöstä pelikellon näyttäessä 25.46. Peli jo 4-0 SBT:lle.

SuPS osoittaa kuitenkin elonmerkkejä, kun se kaventaa tilanteeksi 4-1 ajassa 28.49. Teemu Harkoman matala rannelaukaus painuu tolpan kautta verkkoon yllättäen SBT-maalilla hienosti torjuneen Janne Hastin.

SBT ei kavennusmaalista lannistu vaan Teemu Vaara iskee taululle 5-1 Anttu Marjalan syötöstä ajassa 40.18.

SuPS kuittaa SBT:n viidennen osuman ajassa 41.56 kun Eetu Tolonen onnistuu maalinteossa.

SBT:n ottelun kuudes syntyy 43.23. Asialla samat velikullat kuin edellisessä maalissa, Vaara-Marjala.

SuPS:in kuitti tähän maaliin nähdään reilut 20 sekuntia ennen päätössummeria. Sami Oikarinen syöttö tavoittaa keskustasta Teemu Harkoman, joka viimeistelee ottelun toisensa.

Ottelun viimeinen ja merkittävin osuma syntyy juuri ennen summerin soimista. Marjalan passi löytää tiensä Kalevi "Mr. One Hundred" Moilasen lapaan, joka puttaa rystyltä murkulan verkkoon ja siirtyen samalla maalimäärässä kolmelle digitaalille!

Loppulukemat 7-3 SBT:n hyväksi!

SBT:ltä erittäin ehjä ottelu, muutamia maaliin johtaneita puolustusvirheitä lukuunottamatta.