SBT Tornio - SBC Levi (2 - 3)

Aika: 22.11.2015 13.00
Paikka: Kempelehalli
Sarja: Pohjois-Suomen Miesten III-divisioona 2015-2016

Päivän toisessa ottelusta oletettiin tulevan tiukka kamppailu pisteistä, ja sitä se olikin.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin kurinalaisesti, mikä johti siihen, että laadukkaille maalintekopaikoille ei päästy kummassakaan päädyssä.

SBT ottaa ottelun komentoonsa, kun ajassa 9:38 Kalevi Moilasen laukaus ottaa kimmokkeen leviläispeitosta ja murkula painuu vastuttamattomasti verkkoon.

SBT sortui ensimmäisen erässä jäähyilyyn, kun sekä Teemu Vaara että Heikki Kähkönen pääsivät kuluttamaan jäähypenkkiä.

SBT:n alivoimapelaaminen oli totutun vahvaa, joten Levi ei maalinteossa onnistunut.

Ensimmäinen erä jatkui pitkään tasaisena, mutta lukemat 1-0 säilyivät taululla aina summerin soidessa erätauon merkiksi.

Toisen erän alku oli jälleen tasaista vääntöä, mutta kellon näyttäessä 18:38, Kalevi Moilanen iskee näyttävän vanhanaikaisen ja nostaa samalla kauden maalimääränsä jo yhdeksään täysosumaan.

Ja vain minuutti edellisestä, Levi kaventaa. Taitavan Juho Wesslinin rannelaukaus yllättää Janne Hastin ajassa 19:27.

Tämän jälkeen ottelu jatkui pitkään tasaisena köydenvetona kunnes ajassa 29:06, Kristian Rautio hukkuu SBT-puolustukselta ja reikäkuulaa kaivetaan repusta. Lukemat 2-2, jotka säilyivät toiselle erätauolle asti.

Kolmanteen erään Levi nosti karvaustaan, joka vaikeutti SBT:n pelinrakentelua selkeästi. Paikkojakin syntyi, parhain ehkä Iisak Lassheikille, jonka läpiajoviimeistely ei ollut aivan yhtä terävää kuin päivän edellisessä ottelussa Lapaa vastaan.

Kolmas erä oli yhtä köydenvetoa aivan ottelun viimeiselle minuutille asti. Ajassa 44:41 rutinoituneena maalintekijänä tunnetun Kristian Raution kantti puhuu, kun reikäkuula painuu SBT-puolustuksen ja Janne Hastin näppien kautta verkkoon.

Lisämaaleja ei ottelussa nähdä, joten loppulukemat Leville 3-2.