SBT Tornio - SBT SaHa (4 - 4)

Aika: 27.10.2013 18.00
Paikka: Haukipudas, Jatuli
Sarja: Miesten 4.divisioona, Lohko B

Päivän toinen ottelu oli tiukka kamppailu, josta tasapeli oli ihan oikeutettu tulos.

Ensimmäinen erä vedettiin sekavissa merkeissä 2-2 lukemin. Maalin teon aloitti Joni Volanen jonka veto jaksoi lopulta maali viivan yli juuri ja juuri. Syötön osumaan tarjoili Sakari Heiskanen. Saha tuli kuitenkin tasoihin vain parin minuutin päästä ja meni vielä perään johtoonkin. Aivan erän lopulla tänään hyökkääjänä pelannut Heikki Kähkönen tasoitti lukemat Kaijkan syötöstä.

Toinen erä oli myös kovaa vääntöä jossa paikkoja tuhlailtiin molemmin puolin. Erän ainoan maalin värkkäsi SBT Tornio. Hyökkäyspään vaparista Leppänoron Matti veti vastustamattomasti aivan "kaisaan". Syötön tähän komeaa maaliin tarjoili Kristian Muotka.

Kolmas erä alkoi heikosti kun jo ensimmäisellä minuutilla Saha tuli tasoihin. Viisi minuuttia enne loppua Saha meni johtoon. Aika oli käymässä vähiin ja maalin taka-ajo asemassa päätettiin siirtyä kahteen kenttään. Lopulta tasoitus saatiin värkättyä ajassa 42:19. Maalintekijänä Kaijka ja syöttäjänä Juho Kanto.

Huomioitavaa oli, ettei jäähyjä vihellelletty kuin ainoastaan yksi koko pelissä, vaikka välillä aika reipasta mailan käyttöä oli havaittavissa puolin ja toisin, ehkäpä juuri tuomarilinjasta johtuen. Tuomarit eivät kuitenkaan tätä peliä ratkaisseet vaan jälleen voidaan miettiä tuhlattuja maalipaikkoja, joita tässäkin pelissä SBT Torniolla oli lukuisia. Jopa muutama tyhjä maalikin saatin sössittyä joko huonoon viimeistelyyn tai vastustajan veskarin haamu pelastukseen.