Aika: 3.3.2013 18.00
Paikka: Rovaniemi Keltakangas
Sarja: Miesten 4.divisioona, Lohko 25

Toisessa pelissä vastustajana SC Kaatajat ja omat jalat.

Tuntui että pelissä tyydyttiin vastustajan verkkaiseen tempoon ja näin tehtiin itse ottelusta vaikeampi. Vastustaja iskikin ensin ottelun kolmannella minuutilla Veli Kinnusen laukaus ohitti SBT:n heikon peiton, eikä Janne Hastilla SBT maalilla mahdollisuuksia ehtiä torjuntaan.

Seuraavat kaksi maalia tekee SBT. Jälleen avausmaali Heiskaselle ja alle minuutti tästä Jere Stålnacke vie SBT:n johdossa erätauolle. Todella vaikea ja verkkainen erä SBT:ltä. Oma tempo puuttui pelistä täysin.

Toisen erän alku on jälleen kotijoukkue Kaatajien. Mika Kauttio tasoittaa noin minuutin pelin jälkeen. Vaikka erätauolla kuinka puhuttiin että aletaan pelaamaan omaa peliä ja nostamaan tempoa, oli se silti vain ajoittaista.

Oikeastaan kaikki mikä ensimmäisessä pelissä toimi, ei toisessa toiminut. Vetoja saatiin mutta suurin osa niistä meni ohi Kaatajien maalin. Ottelun ahkerin laukoja oli Antti Mäkikallio joka paukutti 13 kertaa ilman tulosta ja kulutti tilastopirkkona toimineen Joonas Raunilan mustekynän lähes puhki. Tolppaa lähemmäs ei tällä kertaa puolustajana pelannut "Mäkkäri" päässyt.

Erän loppuun SBT:lle tarjottiin ns. pukukoppimaalia kun Kaatajien pelaaja
lähti istumaan kakkosta. Erän viimeisellä minuutilla pallo kiertää hienosti mieheltä miehelle, kunnes Tornion  maaliahne hyökkääjä Kalevi Moilanen vetää ja venyttää verkkoa.Näin SBT pääsee viimeiselle erätauolle 3-2 johtoasemista.

Ottelussa jokaisen erän ensimmäinen maali menee vastustajalle, kun kolmannen erän avausmaalin laukoo Tapio Nurmela, jälleen SBT:n heikon peiton läpi.

Alle kymmenen minuuttia aikaa tehdä tarvittavat maalit ja oikeastaan kukaan ei
pelaa omalla tasollaan. Ja kun sitä tason nostajaa eniten kaivataan astuu joukkueen "C" esiin ja aloittaa Niko Holma shown. Kolme maalia ja puhdas hattutemppu alle seitsemään minuuttiin saa SBT:n joukkueenjohdon etsimään lakkia päästään. Jos ei SBT:n nopeimmat kolme maalia, niin ainakin Nikon, joka triplaa kauden maalimääränsä.

Vaikea ottelu päättyy lopulta SBT:n 3-6 voittoon, ja neljä pistettä lähtee kotiin vietäväksi ensimmäisen kerran tällä kaudella.