Aika: 16.2.2013 16.00
Paikka: Oulu, Nallisport
Sarja: Miesten 4.divisioona, Lohko 25

Sbt Tornio pelasi viikonloppuna kaksi peliä Oulun nallisportissa ja tulos oli tuttua tältä kaudelta. Kaksi pistettähän sieltä jälleen mukaan lähti.

Ensimmäisessä pelissä Kely II kaatui jännittävien vaiheiden jälkeen 4-3. Kely hallitsi ottelun alkua hienokseltaan, mutta Sbt pääsi tekemään avausmaalin mielikuvituksellisen vaparikuvion päätteeksi. Joonas "Su-Hi-Na" Kuure siirsi pallon Sakari "Suck-E" Heiskaselle, joka siirsi pallon Kely muurin läpi pirttiin. Tämä jäi ensimmäisen erän ainoaksi maaliksi, josta on kiittäminen hyvin pitkälti Janne "Häst" Hastia.

Toinen erä olikin sitten tasaisempaa vääntöä. Paikkoja lisämaaleihin oli molemmilla, mutta Sbt:n onneksi siinä onnistuivat vain Jere "Teräsniska" Stålnacke ja Juho Lavonen, joka taisteli oman riparinsa sisään. Juhon pelaaminen ratkesi vasta juuri ennen peliä, pienen sairastelun vuoksi.Jerellä taas oli maalin kulmalla aikaa flirttailla Kuuren tyttökaverille katsomoon, ennen kuin siirsi pallon maaliin Antti "Pågen" Mäkikallion syötöstä.

Eli kahden erän jälkeen oltiin hyvissä asetelmissa kolmanteen erään. Ja
ilmeisesti Kuurekin on saanut pitää tyttökaverinsa. Peli ei ole Sbt:n peli jos ei se ole tiukka. Kelyhän ei periksi antanut vaan iski erän alkupuolella kaksi maalia 40 sekunnin sisään ja peli olikin jälleen auki. Kolmannessa erässä Sbt:n vedot uupuivat ja kunnon paikkoihin ei päästy. Ajassa 41:48 Sbt sai jäähyn ja Kelyn ylivoima pääsi ottelussa toisen kerran yrittämään. Alivoima kesti minuutin ja 50 sekuntia, ennen kuin Hannu Alakunnas tasoitti pelin maalin edestä 3-3.

Kolmen maalin johtoaseman menettäminen kirpaisi, varsinkin kun paketti
pysyi koko pelin ajan hyvin kasassa. Varsinkin karvaus- ja maalivahtipeli oli mallillaan. Onneksi kolmannen erän viimeisellä minuutilla Kalevi "Kale" Moilanen sai vielä yhden vedon aikaiseksi ja johon jälleen Sbt:lle. Kely haki vielä tasoitusta ilmanmaalivahtia, mutta Tornion johto piti.