Aika: 12.1.2013 19.00
Paikka: Putaan Urheiluhalli
Sarja: Miesten 4.divisioona, Lohko 25

Päivän viimeisessä pelissä vastaan vaappui sarjakärki Rankat Ankat Oulusta.

Oululaiset ottivat pelin hallinnan heti alussa ja Sbt oli kokoajan pari askelta jäljessä. Ensimmäinen erä ei hienouksia tarjonnut ja tauolle mentiin tilanteessa 0-0.

Toiseen erään räpyläjalat saavat loistavan alun, ja puolen minuutin jälkeen 1-0 johto Ankoille. Erän loppupuolella Sbt:n toiveet nousevat kun ensin Kalevi Moilanen kaventaa, ja hienon karvauksen päätteeksi Jere Stålnacke vie Sbt:n johtoon.

Siihen loppuivat kuitenkin Sbt:n ilonaiheet tässä ottelussa. Sbt:n johto kestää vain viisi sekuntia, kun heti aloituksesta Ankat pääsevät liian helposti hyökkäämään ja tasoittamaan. Erä päättyy tilanteessa 2-2.

Kolmas erä tarjoaa vielä kolme ankkamaalia lisää ja sarjakärki on ottelussa parempi numeroin 5-2.

Ankat oli tälläkin kertaa parempi ja näytti että ansaitsee paikan sarjan kärjessä. Turnauksen jälkeen Sbt jatkaa jo tutuksi tulleella neljännellä sijalla. Pienet mahdollisuudet karsijan paikalle vielä on, mutta se vaatii jo hieman apuja muilta ja itseltä niitä neljän pisteen potteja turnauksista.

Seuraavassa turnauksessa on jo mahdollisuus kaventaa eroa Kelyyn joka on tällä hetkellä toisena viisi pistettä Sbt:tä edellä.

SSRA II kotisvut

Kaikki on mahdollista, onhan tällä kaudella johdettu sarjakärkeäkin viisi sekuntia!!!