SBT Tornio II (97-98) turnausraportti Torniosta 16.1.2016

20.01.2016

Ennakko:

Kauden viides turnaus, joka on jälleen kotihallissa, turnausvastaavana Sastamolo Kings. Saimme ensimmäisen kerran tällä kaudella kehiin yli 10 miestä ja pääsimme karvaamaan sekä puolustamaan vähän eri taktiikoillakin. Saimme tähän turnaukseen mukaan uuden pelaajan eli Ilmari Junturan.

Meiltä oli pois kapteeni Janne, Ville O, Samppa ja Jeppe. Vastassa Santa's United III ja sarjakärki AC Ressut, joilla ei ole koko kaudelta yhtään tappiota.

Eka peli klo 11.00

Kokoonpano:

1. Samuli - Juho - Olli, Kalle - Sami

2. Arttu - Ville M - Ilmari, Matias - Sami

2. Teemu - Juho/Ville M - Joonas

MV Joakim

SBT II – Santa's United III  7-5 (2-3)(4-1)(1-1)

Peli täysin meidän hallinnalla, mutta vastustaja teki kaikista heikommistakin paikoista maalit ja karkasi alussa jo 3-1 johtoon. Saimme kavennettua eka erän loppuun tilanteeksi 2-3 ja toisessa erässä saimme jo palloja hyvin sisään ja voitimme erän 4-1. Viimeinen erä oli edelleen meidän hallintaa, mutta maalinteko tökki, Arttukin taisi vetää kaksi ylärimaa. Paikkoja kyllä oli. Meidän rookie Ilmari pääsi tekemään maalin heti eka pelissään ja pääsi lisäksi istumaan jäähyäkin eli kokemusta tuli joka puolelta. Ylivoima peli toimi hyvin, tuloksena 3 maalia. Kalle pelasi vakuuttavan pelin ja teki hattutempun, muutenkin Kalle väänsi todella hyvin kaksinkamppailuissa.

Oli kiva kun saimme jopa 3 laitahyökkääjä paria ja pääsimme karvaamaan korkealta sekä pelaamaan puolustuspäässä muutankin kuin tiukkaa noppaa. Avaukset sujui paremmin kuin koskaan.

Tilastoja: Kalle 3+0, Ville M 0+3, Samuli 2+0, Joonas 1+0, Ilmari 1+0, Matias 0+1 ja Olli 0+1. +/- tilaston kärki: +3 Ville M ja +2 Arttu. Meillä jäähyllä Joppeli, Joonas ja Ilmari, joiden aikana vastustaja rokotti kerran. Meillä oli 5 ylivoimaa, joista 3 maalia.

Toinen peli klo 14.00

Samat kentät.

SBT II - AC Ressut            1-9 (1-2)(0-6)(0-1)

Peli oli alusta asti tosi kovaa vääntöä ja jaksoimme hyvin sarjakärjen mukana 1,5 erää jonka jälkeen totaalinen repsahdus ja Ressut teki 3,5 minuutissa 5 maalia, meillä oli pari hyvää maalipaikkaa ennen tätä, mutta vastustajan mokke teki loistavat torjunnut oikeaan aikaan. Meillä tuli oman maalin edessä merkkausvirheitä, joista vastusta rokotti armotta. Tässä pelissä tuli mieleen, että isät pelas poikia vastaan, sillä ressut oli erittäin fyysinen ja liikkuva porukka, en ihmettele yhtään heidän sarjan kärkipaikkaa. Saimme kuitenkin kolmanteen erään taas homman toimimaan jotenkuten ja vastustaja teki vain yhden maalin.  Tuloksesta huolimatta Joakim pelasi hyvän pelin maalilla sillä vetoja tuli maalia kohti 40 ja torjuntaprosentiksi tuli 77,5.

Tilastoja: Kalle 1+0. +/- tilaston kärki: Tehotilaston kärki: 0 Joonas ja -1 Teemu. Meillä jäähyllä Ville kahdesti, joista vastustaja rokotti kerran, toinen Villen jäähyistä oli samanaikainen vastustajan kanssa. Meillä ei ylivoimaa.

Yhteenveto:

Kokonaisuudessa hyvä turnaus pois lukien toisen erän loppupuoli Ressuja vastaan. Kallelta taas vahva esitys tehoin 4+0. Pojat avasivat peliä tosi hyvin ja saimme kuitenkin luotua Ressujakin vastaan maalipaikkoja varsinkin pelin ensimmäisellä puoliskolla. Ketju Teemu ja Joonas hoitivat oman pään puolustamisen hyvin eikä omissa soinut molemmissa peleissä kuin kerran. Vielä on kaksi turnausta jäljellä.