AC Keitto - SBT Tornio (4 - 3)

Aika: 31.10.2015 17.00
Paikka: Kittilän Liikuntahalli
Sarja: Pohjois-Suomen Miesten III-divisioona 2015-2016

SBT hallitsi ottelun alkua ja piti palloa hyvin hallussaan ja maalipaikkojakin syntyi, mutta pitkäaikaiseksi ongelmaksi muodostunut viimeistely ontui jälleen. Palkinto pelinhallinnasta saatiin kuuden minuutin kohdalla, kun Anttu Marjala löytää syötöllään pörssikärki Kalevi Moilasen, joka laittaa maalintekijän rutiinilla murkulan pussiin. Ensimmäinen erä 1-0 torniolaisille.

Keitto paransi peliään toiseen erään ja iski nopean kavennusmaalin ajassa 17:12. Tasalukemissa mentiin aina 27. minuutin kohdalle, kunnes jo SBT:n ensimmäisessä maalissa kunnostautunut parivaljakko Marjala-Moilanen luovat maalipaikan ja josta Moilanen iskee jo kauden 5. täysosumansa. Tasoitusta ei tarvinnut kauaa odotella, kun 2.kentän yltiöpäinen hyökkääminen kostautuu ja Keitto iskee nopealla vastahyökkäyksellä lukemiksi 2-2, jotka jäivät myös 2. erän päätöslukemiksi.

Kolmannen erän alkuun, Keitto iski kaksi ripakkaa nuottaa, joista toinen hieman kyseenalaisen tuomarityöskentelyn seurauksena. Lukemat 4-2 Keitolle ajassa 34:13. 40. minuutin tienoilla puolustuksen johtohahmo Tuomas Hookana yritti sytyttää SBT:tä kiriin upealla kierteisellä rannelaukauksella aivan "siniviivan" tuntumasta. Ottelun loppu oli tasaista vääntöä. SBT pääsi yrittämään tasoitusta useampaan otteeseen ja lähimmäksi pääsi aivan ottelun loppuhetkillä Joonatan Partanen, jonka kantti löysi tiensä harmillisesti vain tolppaan. Loppulukemat 4-3 Keitolle ja pisteet Ouluun.