TYPS - SBT Tornio (7 - 2)

Aika: 10.10.2015 16.00
Paikka: Oulu, Nallisport
Sarja: Pohjois-Suomen Miesten III-divisioona 2015-2016

SBT Tornio aloitti ottelun vahvasti ja hallitsikin peliä luoden useita hyviä maalintekopaikkoja. Ottelu oli täysin torniolaisten hallussa vielä kymmenen minuutin kohdalla, kunnes TYPS pääsi iskimään SBT:n huonon keskialueen pelaamisen seurauksena 1-0 johtomaalin. Tästä lähti pyörimään pohjanmaalainen karuselli, johon merilappilaiset jäivät pyörimään kokonaisen 20 minuutin ajaksi. Tyrnäväläiset käyttivät SBT:n rakoilevaa puolustusta auttamatta hyväkseen ja, toisin kuin SBT, iski maalipaikoista erinomaisella tehokkuudella. Tivolilaitteista irtauduttiin vasta ottelun viimeisellä kympillä kun Kalevi Moilanen iski ylivoimalla 7-1 kavennuksen Sakari Heiskasen syötöstä. Loppulukemat 7-2 kavensi B-junioreista edustukseen siirtynyt Tuomas Sanaksenaho hienolla rannelaukauksella. Maali oli Tuomaksen ensimmäinen miesten sarjoissa.