Lämärit - SBT Tornio (4 - 6)

Aika: 10.10.2015 18.00
Paikka: Oulu, Nallisport
Sarja: Pohjois-Suomen Miesten III-divisioona 2015-2016

SBT aloitti päivän toisen otteluunsa vahvasti halliten palloa ja maalipaikkojakin syntyi, mutta tavalliseen tapaan viimeistely ontui ja peli pysyi maalittomana ottelun ensimmäiset viisi minuuttia. Kuudennella minuutilla alkoi tapahtua, kun Lämärit pääsivät 1-0 johtoon SBT:n huonon vaparikuvion seurauksena. Loppuerä oli tasaista vääntöä ja erätauolle mentiin Lämäreiden 1-0 johdossa.

Lämärit sortuivat runsaaseen jäähyilyyn ja SBT pääsikin kokeilemaan ylivoimapelaamista useampaan kertaan. Neljännella kerralla murkula saatiin laitettua pussiin, kun jo edellisessä ottelussa erinomaisesti esiintynyt Heiskanen-Moilanen-akseli osoitti tehokkuutensa. Heiskanen passaa ja Moilanen viimeistelee. Ajassa 31.43 tapahtui kummia kun pitkältä sairaslomalta laariin palannut Jere "Jermu" Stålnacke sai Sakari Heiskaselta upean pitkän syötön maalin takatolpalle. Lämäri-kassari onnistui torjumaan "Jermun" kolme ensimmäistä yritystä, mutta neljäs kosketus sai kuulan löytämään tiensä verkkoon.

Kolmannessa erässä oli SBT:n vuoro sortua jäähyihin ja Lämärit pääsivät iskemään ylivoimalla. Pelin ollessa 4-4 ja Matti Leppänoron istuessa jäähypenkillä alkoi tapahtua. Teemu Vaara, Anttu Marjala sekä Juha Nevala pelasivat loistavasti yhteen, Nevala yksin läpi, Lämäreiden rike ja rangaistuslaukaus. Itse rankkarimaestro Nevala marssii keskiympyrään ja pitkän kuljetuksen jälkeen laittaa maalintekijän rutiinilla reikäpallon pussiin, 5-4. Vain minuutti myöhemmin Sakari Heiskanen lähettää pitkän avauksen päätyyn ja syksyn täsmähankinta Anttu Marjala osoittaa vahvuutensa karvauspelissä ja tarjoilee Teemu Vaaralle namupassin keskustaan, josta Keminmaan kasvatti iskee loppulukemat 6-4.