E-tyttöjen aluesarjan otteluraportti 7.4.2019

07.04.2019

SBT Tornio tytöt 08 turnausraportti E-tytöt aluesarjan Kempeleen turnauksesta 7.4.2019

Ennakko:

Poissaoloja päällekkäisten turnausten ja vammojen vuoksi, yksi kova hyökkäysketju oli kokonaan pois, mutta 11 pelaajaa ja maalivahti oli taas molemmissa peleissä. Jouduimme laittamaan pakeista Martan toisen hyökkäysketjun sentteriksi. Tämä oli kauden viimeinen turnaus ja mahdollisuudet vaikka sarjavoittoon asti tai kolmanneksi eli viimeiseksi. Hahe ja OFBC ovat kehittyneet kovien treenimäärien vuoksi tosi paljon kauden aikana ja me olemme hieman jääneet kehityksessä jälkeen.

Eka peli klo 12.00               SBT - OFBC                      2-4 (1-2)(0-1)(1-1)

Hyökkäysketjut:                 Pakit vas / pakit oikealla:

1. Ella-Moona-Sinna           Emmi            Emmalotta

2. Nenni-Martta-Siiri          Neea              Wilma

3.                                                              Stella

MV Saaga

Olimme ajoissa paikalla ja otimme hyvät alkulämmöt kaukalossa, mutta silti emme olleet alussa hereillä ja OFBC sai tehtyä erän alussa kaksi maalia, jonka jälkeen aloimme vasta käynnistyä ja saimme kavennettua erän loppuun Sinnan maalilla. Toinen erä oli meiltä tosi hyvää peliä, saimme varsinkin ykköskentällä luotua todella monta maalipaikkaa, mutta ne vedot menivät taas yli ohi ja tolppaankin. Hallitsimme toisen erän peliä. Kolmas erä oli kohtuu tasaista vääntöä ja meillä ei vaan vedot uponneet sisään useista paikoista huolimatta. Tässä pelissä oli tosi tarkat tuomarit ja he vihelsivät pois virheitä mitä tällä kaudella ei ole tehty, lisäksi tuomarit antoivat tässä sarjassa ensimmäisen jäähyn, kun Siiri joutui jäähylle joukkueelle annetun kuuden kentällä olleen pelaajan rikkomuksen, vastustaja rokotti melkein heti. Tappio jäi kyllä harmittamaan, sillä siihen meni hoppee ja mahkuja olisi kyllä ollut. Hienoa taistelua kuitenkin kaikilta. Saaga oli maalilla jälleen perusvarma.

Tilastoja: Sinna 1+1, Moona 1+0 ja Ella 0+1. +/- tilaston kärki: +/- 0 Ella, Moona, Sinna, Emmi, Stella ja Wilma. Meillä tuo yksi Siirin jäähy.

Toinen peli klo 14.00          HAHE - SBT                     5-0 (3-0)(0-0)(2-0)

MV Saaga

Peli alkoi rauhallisemmalla vauhdilla kuin eka peli, mutta jälleen emme olleet jostain syystä oikein hereillä tässä erässä ja vastustaja sai tehtyä kolme maalia. Toinen erä oli taas meiltä kunnon peliä, mutta taas meitä vaivasi maalien puute, vaikka paikoille kyllä päästiin. Erä oli pelillisesti tasainen, kuten kolmaskin erä, mutta niin vaan Hahe sai tehtyä vielä kaksi maalia kolmanteen erään. Tytöt olivat pelin jälkeen tosi pettyneitä, tosin niin pitää ollakin, kaikki oli nimittäin tänään kuitenkin mahdollista. Stella oli vain yhden maalin aikana kentällä, hyvä. Saaga teki maalilla minkä pystyi ja otti muutamia tosi hienoja torjuntoja. Pelin jälkeen saimme kuitenkin pronssimitalit kaulaan.

Tilastoja: Ei maaleja. +/- tilaston kärki: -1 Stella. Meillä ei jäähyjä, vastustajalla kaksi