E-tyttöjen aluesarjan otteluraportti

10.11.2018

SBT Tornio tytöt 08 turnausraportti E-tytöt aluesarjan Tornion kotiturnauksesta 11.10.2018

Ennakko:

Kauden ensimmäinen turnaus ja osalle ekat sarjapelit ikinä. Kotiturnaus oli samaan aikaan kun E1-poikien turnaus. Poikien joukkue lupasi hoitaa kanttiinin ja vastata tulospalvelun pääkäyttäjän hommasta, kiitos siitä heille ja muutenkin hienosti sujuneista järjestelyistä. 40 min ennen eka pelin alkua tuli kova yllätys, kun kävi ilmi sarjan pelaaminen 5 pelaajalla. Asiasta oli unohdettu kertoa meille, mutta teimme kentälliset uusiksi ja muistelimme viime kauden 5 vastaan 5 pelejä.

Eka peli klo 12.00                SBT – Hahe  5-1 (2-0)(2-1)(1-0)

Hyökkäysketjut:                   Pakit: vasemmalla                 oikealla

1. Olivia-Moona-Sinna         Neea                                   Wilma

2. Nenni-Jenina-Ella             Emma-Lotta                         Martta

Stella

MV Saaga

Pelijärjestelmän muutoksesta huolimatta tytöt aloittivat pelin tosi hyvin, hienoja syöttöjä, hyviä vääntöjä ja hyviä vetoja. Olimme koko pelin niskan päällä ja vastustajan mokke esti meitä tekemästä useita maaleja lisää. Maalillamme pelannut Saaga pelasi loistavan pelin, ainoastaan rankkari upposi sisään. Moona ja Jenskun sentteri pelaaminen toimi tosi hyvin ja tytöt oli ns kolmantena pakkina nopeasti puolustamassa oman maalin edustaa.

Tilastoja: Jensku 2+2, Ella 2+0, Nenni 0+2, Olivia 1+0, Sinna 0+1. +/- tilaston kärki: +4 Jensku, Ella, Nenni, Emma-Lotta ja Martta. Meillä ei jäähyjä.

Toinen peli klo 16.00           OFBC – SBT 3-4 (3-0)(0-0)(3-1)

Hyökkäysketjut:                   Pakit:

1. Nenni-Moona-Sinna        Neea-Wilma

2. Olivia-Elsa-Siiri                EmmaLotta-Emmi

3. Stella-Elisa-Martta

MV Saaga

Me jouduimme pakkien paljouden vuoksi laittamaan yhden hyökkäysketjun pakeista ja onneksi tytöt selviytyivät hyvin vieraalla pelipaikalla pelaamisesta. Eka erä sujui meiltä uskomattoman hyvin, teimme useita hienoja hyökkäyksiä ja peli oli vastustajan päässä. Pikku hiljaa varsinkin viimeisessä erässä peli kääntyi vastustajan haltuun ja tolpat sekä Saagan hienot torjunnat pitivät meidän johdossa loppuun asti. Vastustajan tehtyä puoli minuuttia ennen loppua maalin ja kavennuksen 3-4, otimme aikalisän ja rauhoitimme pelin laittamalla erikoiskentän maalille. Erittäin tiukan pelin jälkeen niukin mahdollinen voitto. Siiri pääsi tekemään ensimmäisessä sarjapelissä maalin.

Tilastoja: Sinna 2+0, Moona 1+1, Nenni 0+2, Siiri 1+0, Olivia 0+1. +/- tilaston kärki: +3 Emma-Lotta ja Emmi. Meillä ei jäähyjä eikä ylivoimaa

Yhteenveto:

Loistava tulos kaikista muutoksista huolimatta. Päivän itsensä ylittäjiä oli Emma-Lotta plusmiinus-tuloksellaan +7 ja Nenni neljällä syötöllä. Saaga pelasi maalilla hyvät pelit ja sentterit Elsa, Jensku ja Moona teki tosi hyvää puolustuspelaamista hyökkäämisen ohella. Tästä on hyvä jatkaa, meillä on sarjan kärkipaikka hallussa tässä vaiheessa.