Tytöt 05-06

Joukkue (T05/06) on perustettu vuonna 2012. Toiminta oli alussa pienimuotoista kerho­toimintaa ja pikkuhiljaa toiminta alkoi muuttumaan kilpailuhenkisemmäksi. Leijonaliigaa tytöt pelasivat ensimmäistä kertaa kaudella 2014/2015. Pelaaminen ja kilpaileminen tuntui mukavalta ja pelaajilla heräsi kiinnostus kuinka kovia he olisivat muihin samanikäisiin kilpakumppaneihin näh­den.

Aluesarjaan tytöt osallistuivat kuluneella kaudella toista kertaa. Ensimmäisellä sarjakaudella tytöt kärsivät tiukan tappion pronssipelissä ja jäivät neljänsiksi. Kulunut kausi toi motivoituneet ja ken­ties tappiosta sisuuntuneet pelaajat entistä keskittyneempänä ja päättäväisempänä kauden ensimmäi­siin harjoituksiin. Valmennuksen tiukat ja määrätietoiset harjoitukset toivat kauden aikana ylivoi­maisen runkosarjan voiton (20 peliä, 17 voittoa, 1 tappio ja kaksi tasapeliä). Sarjakauden huipentu­man, joka pelattiin kotikentällä, tytöt hoitivat näytöstyyliin eli voittivat kultaa.

Kausi 17/18, pelattiin lopullisesti päätökseen Vierumäellä järjestetyssä Vierumäki Floorball Cup tapahtumassa 11.-13.5.2018. Kotiintuomisina oli yksi tasapeli ja loput ylivoimaisia voittoja. Varmoilla otteilla lopputuloksena oli joukkueelle kultamitallit ja komea pokaali.

Kauden tapahtumat koostuvat aluesarjan peleistä, yksittäisistä turnauksista, harjoitusotteluista sekä harjoituksista. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa.

Joukkueen taustaryhmä koostuu: valmentajista, joukkueenjohtajasta, rahastonhoitajasta ja vanhemmista. Meidän tehtävänä on kerätä kauden pääoma talkoilla ja sponsorointiavustuksilla mm. kausimaksujen, turnausmaksu­jen, peliasusteiden, varusteiden, tuomarimaksujen, pitkien pelimatkojen ja hallimaksujen osalta.

Maanlaajuista tunnustusta ovat saaneet niin pelaajat kuin valmennuskin. Tytöt ovat saaneet kutsuja Salibandyliiton Maajoukkuetie FBA-toimintaan. Myös valmennus on noteerattu liiton toimesta, Piritta Hiukka on valittu yhdeksi Maajoukkuetie - FBA:n valmentajaksi.

Yhteistyössä mm. Kavamet, Kauneuspiste Primaveera, JSL-autohuolto, Autogrilli, Leken Pizzeria, Orajärven Bussit, K-Market Kirsikka, Meri-Lapin K-kauppiaat, Merjan Kuva ja Maalaus- ja parkettityöt M. Riihiniemi.Joukkueen yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja

Petri Huhta

Puh: 0407521021

petri.huhta@gmail.com

Valmentaja

Piritta "Pirre" Hiukka

Puh: 0405849496

pirittaa@hotmail.com

Valmentaja

Jarkko Kähkölä

Puh:0404178037

jarkko.kahkola@gmail.com

Apuvalmentaja

Toni Karhukorpi

Puh:0409685103

t.karhukorpi@gmail.com

Rahastonhoitaja:

Liisa Mastokangas

Puh:0409643959

liisa.mastokangas@gmail.com