Share |

PJ:n terveiset 9.9.2010

SBT Tornio lähtee neljänteen kauteensa uudistuneen joukkueen voimin. Kesän aikana selvisi, että joukkueestamme lähtee muutama luottopelaaja opiskelu- ja työkuvioiden vaihtuessa. Osan kohdalla on mahdollista, että näemme heidät joukkueessa vielä kuluvan kauden aikana! Tilalle saimme kovia vahvistuksia. Janne Koskenniska, Antti Mäkikallio ja Antero Lappalainen tuovat lisää kaivattua fyysisyyttä joukkueemme peli-ilmeeseen. Valmennuksesta vastaa myös tulevalla kaudella Risto Välimaa. Lisäksi valmennuksen apuna häärivät Antti ”Mäkkäri” Mäkikallio ja Mika ”Pile” Pölkky.

Olosuhteet torniolaisen salibandyn kehittämisessä ovat olleet suotuisat. Tornion kaupunki on tehnyt merkittävän teon rakentamalla Putaan urheiluhallin yhteyteen täysin uuden salibandyhallin. Uusi halli turvaa joukkueemme ja monen muun torniolaisen salibandyjoukkueen loistavat harjoittelumahdollisuudet.

SBT Tornio järjestää kaksi turnausta Torniossa tulevalla kaudella. Haluan toivottaa kaikki tervetulleiksi katsomaan laadukasta 4.-divisioonan salibandyä Tornioon lauantaina 20.11.2010 ja lauantaina 19.2.2011!

 

Ville Liisanantti

 

KAUSI 2009-2010

Pj:n terveiset

SBT Tornio on valmistautumassa kovalla vauhdilla historiansa kolmanteen sarjakauteen. Viime kausi oli rankka ja taistelun jälkeen onnistuimme säilyttää sarjapaikkamme 4.-divisioonassa. Tulevalle kaudelle on asetettu kovat tavoitteet. Viime kauden päätteeksi asetettiin tavoitteeksi sarjanousu 3.-divisioonaan. Tämä tavoite kirkkaana mielessä joukkue avaa kauden lauantaina 10.10.2009 Oulunsalossa.

Viime talvena aloitimme tenavasählyn järjestämisen pienille lapsille. Toiminta saavutti suuren suosion ja sen seurauksena tenavasähly jatkuu myös tänäkin kautena. Tavoitteenamme on kehittää ja viedä eteenpäin lasten salibandytoimintaa Torniossa. Salibandy on iloinen ja sosiaalinen urheilulaji, ja sopii kaikille lapsille.

Toivotan kaikille uusiin kotisivuihin tutustuneille hyvä alkavaa talvea ja toivottavasti nähdään kentällä tai sen laidalla salibandytunnelmin.